Alle Fordeler Og Ulemper Ved Motorola One Action

Innholdsfortegnelse:

Alle Fordeler Og Ulemper Ved Motorola One Action
Alle Fordeler Og Ulemper Ved Motorola One Action

Video: Alle Fordeler Og Ulemper Ved Motorola One Action

Video: Alle Fordeler Og Ulemper Ved Motorola One Action
Video: Motorola One Action — мощный смартфон с action-камерой 2024, April
Anonim

Motorola har nylig lansert en ny One Action-linje. Den største fordelen med en smarttelefon er verdens første vidvinkel-actionkamera. Samtidig er enheten ganske kraftig og absolutt verdt oppmerksomheten til forbrukerne.

Alle fordeler og ulemper ved Motorola One Action
Alle fordeler og ulemper ved Motorola One Action

Design

Kroppen til smarttelefonen er helt laget av plast, og dette er et klart pluss. Den forrige One Vision var glassbelagt og veldig skjør, og knuste selv når den falt fra lav høyde. Den nye Motorola One Action er mer robust.

Bilde
Bilde

En av designfunksjonene til smarttelefonen er fraværet av et merke på saken. Bare bokstaven "M" på fingeravtrykkskanneren indikerer merkevaren, og ikke noe mer. Enheten måler 160,1 x 71,2 x 9,2 mm og sitter veldig behagelig i hånden. Børsten blir ikke lei av å jobbe med den lenge, siden vekten er 176 gram, noe som er ganske lite.

Det meste av frontpanelet er okkupert av skjermen. Det fremovervendte kameraet er plassert i øvre venstre hjørne og skiller seg sterkt ut. Utviklerens beslutning om å fjerne "smell" og unødvendige rammer for å øke skjermområdet blir ikke oppfordret av alle brukere.

Bilde
Bilde

Kamera

Hovedmodulen har tre linser, som hver oppfyller sin rolle. Den første, vidvinkel, har 12 MP og er nødvendig for å detaljere og lage en bred palett med farger. Den andre har 16 MP og er ultra vidvinkel, ansvarlig for stor bildedekning. Den tredje har 5 MP og er ansvarlig for makrofotografering og dybde av fotografering.

Bilde
Bilde

Generelt er bildene ganske klare. Det er autofokus, som oppdager hoveddetaljene i bildet og gjør bakgrunnen uskarp. God detalj, skygger er bevart. Generelt sett et veldig godt resultat for en smarttelefon som koster 16 tusen rubler.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Nattbilder er ikke av høy kvalitet - det er mye unødvendig støy og skygger, men det er ingen unødvendige gulfarger som finnes i mange budsjett-smarttelefoner.

Bilde
Bilde

Når det gjelder makrofotografering, er resultatet det motsatte. Det er ganske høy kvalitet og detaljert.

Bilde
Bilde

Ultravidvinkelobjektivet gjør jobben sin like bra, selv om bildene er litt grålige.

Bilde
Bilde

Det fremre kameraet har 12MP og er ikke dårlig generelt.

Bilde
Bilde

Kameraet kan ta opp videoer i maksimal kvalitet FullHD 2160p med 60 bilder per sekund.

Spesifikasjoner

Motorola One Action drives av en Exynos 9609 oktakjerneprosessor parret med en Mali-G72 MP3 GPU. RAM er 4 GB, internminnet er 128 GB. Den kan utvides med et microSD-kort opp til 512 GB. Det er et spor for et andre SIM-kort.

Med 3500 mAh-batteriet kan du aktivt bruke smarttelefonen din hele dagen. Imidlertid er det ingen hurtiglademodus, og selve strømforsyningen er designet for 10 W, det vil si at det vil ta lang tid å lade smarttelefonen.

Operativsystemet til enheten er Android 9, 0. Hvis oppdateringer vises, ber systemet om tillatelse til å installere det.

Anbefalt: