Hvordan Snu En Videofil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Snu En Videofil
Hvordan Snu En Videofil

Video: Hvordan Snu En Videofil

Video: Hvordan Snu En Videofil
Video: Языковая школа SNU | Приемная комиссия SNU LEI | 서울 대학교 언어 교육원 2024, Kan
Anonim

Det er mange måter å endre retning på en video på, det avhenger hovedsakelig av om du bare vil snu den når du ser på den, eller om du vil endre parametrene. I det andre tilfellet kan det hende du trenger spesiell programvare.

Hvordan snu en videofil
Hvordan snu en videofil

Nødvendig

Programvare for videoredigering

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du vil snu en videofil når du ser på nettet, holder du musen over menylinjen, som vanligvis er plassert helt nederst i hjørnet av vinduet, og ser etter en knapp med en pil som peker med og mot klokken.

Steg 2

Vær oppmerksom på at datamaskinen kan fryse i kort tid hvis du ser på video i HD. Dette kan skyldes at skjermkortets parametere ikke er nok til å utføre denne handlingen raskt. I dette tilfellet avhenger muligheten til å se en invertert video av ressursen og tilgjengeligheten av en slik mulighet for den. Dette er tilfellet for de fleste nettsteder som ofte er vert for videoer, og mange av dem bruker Youtube-innebygging.

Trinn 3

For å snu videoen når du ser den på datamaskinen din ved hjelp av spesielle spillere, gå til menyen for redigeringsvisning. Det kalles vanligvis "View" eller "Playback", avhengig av programvareprodusenten.

Trinn 4

Spesifiser retningen i henhold til hvilken retning du vil rotere videoen. Tilgjengeligheten av denne funksjonen avhenger også helt av grensesnittet til programmet du bruker. Den leveres vanligvis i Media Player Classic, som installeres separat eller med et sett med kodeker K-lite Codec Pack.

Trinn 5

Bruk dedikert videoredigeringsprogramvare som Windows Movie Maker, Samsung PC Studio og så videre for å vende en videofil på datamaskinen hver gang du åpner den. Åpne programmenyen og dra ønsket fil til videoopptaksseksjonen, og endre deretter retning slik du ønsker det. Lagre filen og lukk redigeringsprogrammet.

Anbefalt: