Hvordan Bytte Berøringsskjerm

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bytte Berøringsskjerm
Hvordan Bytte Berøringsskjerm

Video: Hvordan Bytte Berøringsskjerm

Video: Hvordan Bytte Berøringsskjerm
Video: Hvordan bytte Huawei Honor 2 skjerm glass og berøringsskjerm selv 2024, Kan
Anonim

Den moderne skjermen består av to deler: en berøringsskjerm og en matrise som ligger bak den. Berøringsskjermen er den øvre delen av skjermen, som består av en berøringsfilm og et glass. Sensorfilmen er veldig følsom for mekaniske skader, så det å arbeide med den krever ekstra forsiktighet, litt kunnskap og litt erfaring.

Hvordan bytte berøringsskjerm
Hvordan bytte berøringsskjerm

Nødvendig

lodding, fluss, temperaturstabilisert loddejern, tynn kniv eller blad

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær ekstremt forsiktig allerede når du åpner pakken med berøringsskjerm. Bestem hvilken type berøringsskjermforbindelse du har med matrisen. Det er en type når berøringsskjermkabelen er loddet på baksiden av matrisen. Den andre typen skjerm bruker ikke lodding. Det er mye enklere å bytte ut berøringsskjermen på den andre skjermen.

Steg 2

Sett berøringsskjermkabelen og kabelen til matrisen inn i hver kontakt på kortet. Kontroller at kablene er satt helt inn og festet ordentlig.

Trinn 3

Hvis skjermen har et loddebrett, tar du et loddebolt, løsner den gamle berøringsskjermen fra innsiden av skjermen. Overvåk temperaturen på loddejernet slik at en for varm spiss ikke skader dysen.

Merk følgende! Hold en relativt lav temperatur ved det umiddelbare loddepunktet av samme grunn.

Trinn 4

Ta en kniv med et tynt blad, klipp forsiktig berøringsskjermen med glass fra matrisen. Utfør operasjonen veldig nøye for ikke å berøre matrikskrystallene. Undersøk skjermen din, kanskje berøringsskjermen er limt i stedet for metallrammen, som settes på matrisen. Fjern deretter rammen først.

Trinn 5

Fjern plastfilmen på baksiden av berøringsskjermen som dekker limet og glasset. Vanligvis produserer produsenten et klebende lag i svart eller hvitt. Plasser den nye berøringsskjermen.

Trinn 6

Hvis skjermen ikke er loddet, hopper du over neste trinn. Ellers bør du lodde berøringsskjermkabelen til matrisen. Igjen, vær forsiktig så du ikke overoppheter matrisen, og skader den ikke under påvirkning av høy temperatur.

Trinn 7

Fortsett nå til installasjonen av skjermen i PDA-en. Kontroller at kontakten sitter helt. Vær ekstremt forsiktig med kabelen, fordi den ofte går i stykker når du selv bytter berøringsskjerm. Husk å fjerne beskyttelsesfilmen.

Trinn 8

Hvis skjermjusteringen ikke utføres, er berøringsskjermen feil. Det første alternativet er å bytte det på kjøpsstedet. Det andre alternativet er å levere PDA-en til et servicesenter. Merk følgende! Hvis du bestemmer deg for å bytte berøringsskjerm, så sjekk at alle beskyttelsesfilmer er på plass!

Anbefalt: