Beste Bildeprojektorer

Innholdsfortegnelse:

Beste Bildeprojektorer
Beste Bildeprojektorer

Video: Beste Bildeprojektorer

Video: Beste Bildeprojektorer
Video: Die Besten Mobiler Drucker Test (Top 5) 2024, September
Anonim

Å lage din egen kino, å vise en presentasjon eller fotografier på en enorm skjerm til et helt publikum - alt dette er mulig hvis du har en god projektor. Den beste bildeprojektoren kombinerer høyoppløselige og virkelige bilder og må velges basert på bærbarhet, lysstyrke, teknologi og sensorytelse.

Bildeprojektor
Bildeprojektor

Bildeprojektorfunksjoner

  • Lysstyrke. Modeller med lysstyrke mindre enn 1000 lumen kan bare brukes i mørke rom. 2000-3000 projektorene er egnet for konferanserom og klasserom, og skaper et klart bilde i dagslys. Bildeprojektorer med 3000-12000 lumen regnes som profesjonelle og brukes i konserthaller, klubber og kinoer.
  • Teknologi. Modeller der bildet er dannet ved hjelp av LCD - den beste kombinasjonen av pris og kvalitet. De beste bildeprojektorene er utstyrt med DLP-teknologi for dobbel kontrast. Det er også modeller på LcoS, de anses som mer pålitelige, siden de gir et jevnt bilde.
  • Dimensjoner. Sammen med bærbare enheter som veier 2-3 kg, er det bærbare 3-5 kg og stasjonære som veier mer enn 10 kg, de krever spesiell installasjon.
  • Hensikt. For å vise bilder og presentasjoner, må projektoren ha en matrise som er optimalisert for forskjellige oppløsninger. For å lage en hjemmekino trenger du en modell med en matrise som støtter passende videoformater: 480p, 570p, 720p, 1080i, 1080p, etc.

De beste modellene av bildeprojektorer

Aser Large Venue-projektoren gir et veldig klart og høykvalitetsbilde, kombinerer all moderne teknologi - den er ideell for å demonstrere presentasjoner eller bilder i store saler. SmartFormat-systemet brukes til å projisere et widescreen-bilde umiddelbart, og etter at presentasjonen eller videoen er fullført, kobles den automatisk fra nettverket.

Epson EH-TW6600-projektoren lar deg lage din egen hjemmekino med 3D-video. Evnen til å konvertere 2D til 3D, oppskaleringsforhold 1, 6, Full HD-oppløsning, lysstyrke 2500 lumen - alt dette gjør den til en av de beste i sin klasse.

En annen 3D-projektor fra Epson EH-TW5200 med en lysstyrke på 2000 lumen og en videooppløsning på 1080p er rimeligere. Samtidig gjør det det også mulig å se 3D-video uten konvertering.

Anbefalt: