Hvordan Snu Bildet I Det Innebygde Kameraet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Snu Bildet I Det Innebygde Kameraet
Hvordan Snu Bildet I Det Innebygde Kameraet

Video: Hvordan Snu Bildet I Det Innebygde Kameraet

Video: Hvordan Snu Bildet I Det Innebygde Kameraet
Video: Forventning eller virkelighed! spil i det virkelige liv! små mareridt 2 i det virkelige liv! 2024, April
Anonim

De fleste moderne bærbare modeller leveres med et innebygd webkamera som lar deg ringe videosamtaler. I noen tilfeller kan det for enkelhets skyld og for å forbedre bildekvaliteten være nødvendig å snu bildet i det innebygde kameraet.

Hvordan snu bildet i det innebygde kameraet
Hvordan snu bildet i det innebygde kameraet

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk om webkameraet ditt oppdages av datamaskinen. For å gjøre dette må du installere og kjøre et av videosamtaler, for eksempel Skype. Gå til alternativer og gå til bildeinnstillingsmenyen. Du vil se navnet på webkameraet ditt og et vindu der bildet fra enheten skal vises. Hvis det ikke er noe bilde, oppdager ikke systemet det innebygde webkameraet.

Steg 2

Høyreklikk på Min datamaskin-ikonet og velg Egenskaper. Klikk på "Enhetsbehandling" -knappen og prøv å finne navnet på webkameraet eller en ukjent enhet merket med et utropstegn. Velg riktig element og installer driverne for webkameraet i automatisk modus, eller spesifiser stien til dem på CD-ROM-en eller annen databærer. Vær oppmerksom på at du trenger et spesielt program for å manipulere bildet, som vanligvis er inkludert i en spesiell installasjonspakke. Du finner den på kameraprodusentens nettsted eller på et av de andre nettstedene ved å søke på Internett etter enhetsnavnet. Webkameraapplikasjonen vises i listen over programmer på Start-menyen.

Trinn 3

Kjør programvaren for å konfigurere kameraet. Velg Videoalternativer eller Bildegenskaper. I vinduet som åpnes, finn en linje med en passende parameter, som avhengig av kameramodell og program vil hete Image Mirror Flip, Rotate Image, Image Vertical Flip eller "Flip Image". Klikk på den flere ganger for å rotere kamerabildet i ønsket vinkel. Lagre innstillingene, lukk programmet og start Skype eller et annet program som gir operasjoner med webkameraet. I videoinnstillingene, sjekk om posisjonen til bildet på skjermen har endret seg.

Anbefalt: