Hvordan Aktivere Det Innebygde Kameraet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aktivere Det Innebygde Kameraet
Hvordan Aktivere Det Innebygde Kameraet

Video: Hvordan Aktivere Det Innebygde Kameraet

Video: Hvordan Aktivere Det Innebygde Kameraet
Video: Step 1: How to Get Started with ShotKam 2024, April
Anonim

Det innebygde webkameraet er den beste løsningen for videokommunikasjon ved hjelp av en bærbar datamaskin. Dens posisjon over skjermen er perfekt for forhandlinger. Du kan slå på det innebygde kameraet på følgende måte.

Hvordan aktivere det innebygde kameraet
Hvordan aktivere det innebygde kameraet

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis det innebygde webkameraet ikke er utstyrt med lysdioder som signaliserer at det fungerer, må du først finne ut om det fungerer som det skal. For å gjøre dette, gå inn på Windows-kontrollpanelet (via skrivebordsikonet eller fra Start-menyen) og dobbeltklikk på System-ikonet. Vinduet med operativsystemegenskaper åpnes, der du må åpne fanen "Maskinvare". I denne kategorien klikker du på "Enhetsbehandling" -knappen. Velg Imaging Devices fra Enhetsbehandling-rullegardinlisten og klikk på + symbolet. En liste over alle enheter åpnes, der du finner webkameraet, og sørg for at det er aktivert.

Steg 2

For å aktivere det innebygde webkameraet, må du starte et program designet spesielt for det. Vanligvis er denne programvaren forhåndsinstallert på en bærbar datamaskin (hvis den er kjøpt med operativsystemet). For eksempel, for å slå på det innebygde kameraet på en Acer bærbar datamaskin, må du gå til "Start" -menyen, klikke på "Alle programmer" -knappen og velge "Acer Crystal Eye Webcam" fra listen over applikasjoner. Med dette programmet kan du ta bilder og spille inn videoer mens du endrer oppløsningsoppløsningen og lagrer resultatene på datamaskinen din.

Trinn 3

Du kan også aktivere det innebygde webkameraet ved hjelp av tredjepartsprogrammer, for eksempel gratis ManyCam-applikasjonen, som kan lastes ned fra lenken. https://download.manycam.com/. Dette programmet støtter et bredt spekter av funksjoner for å jobbe med det innebygde webkameraet

Trinn 4

Det innebygde webkameraet aktiveres automatisk i applikasjoner som Skype, MailRu Oovoo Agent og lignende. Videre, hvis Manycam er installert og kjører i bakgrunnen på datamaskinen, vil andre applikasjoner definere det som et eget webkamera med avanserte innstillinger.

Anbefalt: