Hvordan Installere Firmware

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Firmware
Hvordan Installere Firmware

Video: Hvordan Installere Firmware

Video: Hvordan Installere Firmware
Video: Обновление прошивки DesignJet 500 2024, April
Anonim

Firmware, eller på russisk, firmware er programvare som er innebygd i en maskinvareenhet og styrer driften. Nesten alle moderne enheter har sin egen firmware, fra et modem til digitale kameraer.

Hvordan installere firmware
Hvordan installere firmware

Bruksanvisning

Trinn 1

Brukere anbefales vanligvis ikke å installere firmware på enhetene sine alene. Produsenter advarer dermed mot mulige sammenbrudd som kan oppstå under blinking. Derfor, for å installere en ny firmware, for eksempel i en mobiltelefon, er det i de fleste tilfeller bedre å kontakte en autorisert tjeneste som kan gi garanti for arbeidet.

Steg 2

Imidlertid, hvis du er trygg på dine evner og ikke trenger noen garanti, før du installerer firmwaren, må du lese de tilsvarende instruksjonene i detalj på forumene og spesialiserte nettsteder. Avhengig av enheten du skal blinke, må du kanskje gjøre noen forberedelser. Før du starter installasjonen av firmware, ikke glem å lagre alle viktige data, hvis mulig, eller ta en full sikkerhetskopi av all informasjon.

Trinn 3

Avhengig av enhetstype, kan firmwareinstallasjonsalgoritmen være forskjellig. I de fleste tilfeller er prosessen med å blinke en enhet ikke vanskelig, og du trenger tre hovedkomponenter:

• Program for kommunikasjon med enheten;

• Direkte firmware;

• Tilkoblingskabel.

I tillegg er det noen ganger nødvendig å laste ned et spesielt blitzprogram.

Trinn 4

Ved å koble enheten til datamaskinen og kjøre de aktuelle programmene, mens du blinker, må du unngå to situasjoner som kan føre til feil på enheten. Først må du ikke koble fra tilkoblingskabelen før programmene er avsluttet. For det andre, unngå strømstøt og strømbrudd. For å gjøre dette må du på forhånd koble datamaskinen og enheten du reflekterer til en avbruddsfri strømforsyning.

Anbefalt: