Hvordan Velge En Slipemaskin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Slipemaskin
Hvordan Velge En Slipemaskin

Video: Hvordan Velge En Slipemaskin

Video: Hvordan Velge En Slipemaskin
Video: Guide: Hvordan velge riktig skummadrass | JYSK 2024, Kan
Anonim

I dag presenteres et stort utvalg av forskjellige typer kverner på det russiske markedet, inkludert vinkelslipere, belteslipere, overflateslipere, eksentriske kverner og andre. Valget avhenger av det spesifikke arbeidet som må gjøres.

Hvordan velge en slipemaskin
Hvordan velge en slipemaskin

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du bestemme hvor og hvor ofte kvernen skal brukes? Hvis du planlegger å jobbe i mange timer med høy belastning, må du kjøpe en profesjonell enhet. Slike maskiner er mer holdbare, de er i stand til å jobbe i flere timer uten avbrudd, og er laget av holdbare materialer. For husholdningsbehov er billigere biler i de fleste tilfeller egnet, de er lettere enn profesjonelle og lettere å betjene.

Steg 2

Et viktig utvalgskriterium er typen arbeid som planlegges utført, avhengig av dette velges en maskin med en spesifikk design.

Overflateslipere er designet for å forberede overflater før lakk eller maling. De er designet for behandling av tre, metall, plast og komposittmaterialer. Designfunksjonen gjør det mulig å pusse vanskelig tilgjengelige overflater (avfasninger, hjørner, vindusrammer osv.). Den viktigste indikatoren for slike maskiner er slipeputeens bevegelses amplitude, jo høyere den er, jo tøffere blir behandlingen, mange modeller lar deg justere denne indikatoren.

Trinn 3

For fjerning av gammel maling og lakkbelegg, samt for utjevning av store overflater, brukes trekkerammer. Denne klassen av biler er oftest representert av profesjonelle modeller. Arbeidsflaten deres er et spesielt belte som roterer på to ruller med en hastighet på 150 - 400 rpm. Tegnerammer har høyest produktivitet, men skiller seg ikke ut i behandling av høy kvalitet.

Trinn 4

Eksentriske maskiner har en sirkulær arbeidsflate som utfører komplekse rotasjons- og oscillerende bevegelser, og kombinerer arbeidet med orbitale og roterende modeller. Disse maskinene er ideelle for bearbeiding av buede overflater laget av metall, tre og andre materialer. Som med overflateslipere, er bevegelsesområde og kraft viktige beregninger.

Anbefalt: