Hvordan Lodde En Mikrofon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lodde En Mikrofon
Hvordan Lodde En Mikrofon

Video: Hvordan Lodde En Mikrofon

Video: Hvordan Lodde En Mikrofon
Video: Распаковка и тест микрофона Sven MK-200 2024, Kan
Anonim

Eventuelle mikrofoner svikter hvis de håndteres uforsiktig. Ofte er feilen mindre og kan raskt utbedres. Dette krever kun wire cutters, en skrutrekker og et loddejern.

Hvordan lodde en mikrofon
Hvordan lodde en mikrofon

Bruksanvisning

Trinn 1

Koble mikrofonen til enheten som den vanligvis brukes med (stemmeapparat, datamaskin, forsterker, karaoke-system). Prøv å klemme og koble kabelen forskjellige steder. Hvis problemet ligger nettopp i kabelen, vil de spesifiserte manipulasjonene i forhold til et bestemt punkt på kabelen føre til en knitrende lyd. Det er der klippen ligger.

Steg 2

Koble mikrofonen fra enheten. Etter å ha trukket seg tilbake fra bruddpunktet med tre til fire centimeter i begge retninger, kutt ut det defekte segmentet fra kabelen.

Trinn 3

Strip kabelen på begge sider som tilgrenset denne delen tidligere. Hvis kabelen er skjermet, kobler du skjoldet til skjoldet og senterlederen til senterlederen. Hvis det er to-ledning, kobler du lederne med samme farge sammen. Ikke prøv å strippe lakkerte ledninger med kniv eller lighter - begge deler vil skade dem. Fjern isolasjonen fra dem ved å presse dem hardt med et kolofoniumbelagt loddejern til en treplank og trekke dem ut. Tinn den deretter på vanlig måte. Gjør alle tilkoblinger ved lodding, ikke vri. Isoler dem nøye.

Trinn 4

Koble mikrofonen til enheten på nytt. Forsikre deg om at det nå fungerer greit. Hvis dette ikke er tilfelle, se etter andre steder på klippene. Lange mikrofonkabler kan floss flere steder, spesielt hvis de strekkes under teppet og ikke er synlige for de som går på dem, noe som ofte er tilfelle i teatre, kulturhus og studioer.

Trinn 5

Hvis du finner andre pauser, må du fjerne dem på samme måte og ikke glemme å koble mikrofonen fra enheten før det.

Trinn 6

Hvis bruddet er plassert nær pluggen eller mikrofonhuset, er det bedre, i stedet for å skjøte kabelen, å forkorte den litt ved å fjerne den defekte delen, og deretter lodde den tilbake i mikrofonen eller pluggen. Hvis nødvendig, bytt ut den ikke-avtakbare pluggen med en avtakbar.

Trinn 7

For å unngå nye problemer av denne typen, må du håndtere mikrofonen og kabelen med forsiktighet i fremtiden.

Anbefalt: