Hvordan Lodde Hodetelefoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lodde Hodetelefoner
Hvordan Lodde Hodetelefoner

Video: Hvordan Lodde Hodetelefoner

Video: Hvordan Lodde Hodetelefoner
Video: loddekurs 2024, Kan
Anonim

Et av de vanligste hodetelefonproblemene er en ødelagt ledning ved 3,5 mm pluggen. På grunn av den konstante bøyningen mister plasten sin elastisitet og begynner å bryte sammen med ledningene, som den er isolert av. Lyden forsvinner først i det ene øretelefonen, og deretter i det andre. Dette problemet kan enkelt løses ved hjelp av et loddejern og et ekstra par hodetelefoner.

Hvordan lodde hodetelefoner
Hvordan lodde hodetelefoner

Det er nødvendig

  • - Loddejern
  • - Kolofonium
  • - Lodd
  • - Et par hodetelefoner
  • - Isoleringstape

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, kjøp et nytt par hodetelefoner. De kan være av hvilken som helst kvalitet, det viktigste er at de er identiske i motstand mot de som må repareres. Forbered dem for lodding - kutt ledningen ti til femten centimeter fra pluggen og fjern ledningene.

Steg 2

Utfør den samme operasjonen med gamle hodetelefoner. Klipp ledningen deres fem til ti centimeter fra bruddet, og fjern deretter hver ledning separat. Det skal ikke være plastrester i endene av ledningene, de skal være bare en eller to centimeter.

Trinn 3

Bruk loddebolte til å lodde passende ledninger forsiktig. Mens du arbeider, kan du koble støpselet til spilleren og sette på hodetelefoner for å avgjøre om du gjør alt riktig. Bruk en middels mengde lodd, og rengjør loddebolgen med jevne mellomrom med kolofonium.

Trinn 4

Når du er ferdig med ledningen, pakk den med isolerende tape. Det er å foretrekke å gjøre dette umiddelbart etter at loddetingen er fullført, da ledningens lengde kan gjøre det vanskelig for deg å vikle den etter at arbeidet er fullført. Sjekk hodetelefonene for bruk igjen, og pakk deretter loddeområdet med isolasjonstape.

Anbefalt: