Verdens Mest Solgte Smarttelefoner

Innholdsfortegnelse:

Verdens Mest Solgte Smarttelefoner
Verdens Mest Solgte Smarttelefoner

Video: Verdens Mest Solgte Smarttelefoner

Video: Verdens Mest Solgte Smarttelefoner
Video: Schneider Electric - verdens mest bæredygtige virksomhed 2024, Kan
Anonim

Hver dag tenker minst én person på å kjøpe en smarttelefon. Hvordan velge en smarttelefon som vil glede deg umiddelbart og ikke vil skuffe på lenge? Kanskje denne artikkelen og vurderingen av de mest kjøpte smarttelefonene vil hjelpe deg med å velge riktig smarttelefonprodusent.

Samsung
Samsung

Bestselgende smarttelefoner

La oss gå gjennom de mest populære og ofte oppdagede smarttelefonmerkene for å forstå hva vi snakker om. Her er de viktigste ulempene og fordelene med telefoner fra forskjellige selskaper. Hvilke mobiltelefonprodusenter har vært mest summende de siste årene? Kanskje vi ofte hører og ser merker som Apple, Huawei, Xiaomi, Samsung, LG, Vivo, Honor og andre.

La oss starte med Apple. Selskapet lager veldig stilige smarttelefoner av høy kvalitet, men ganske dyre. For en forbruker med gjennomsnittsinntekt er de ikke alltid tilgjengelige. Men til tross for dette kjøpes de veldig ofte.

Smarttelefonprodusenten Huawei har blitt et populært merke for sin valuta for pengene. Modellene av smarttelefoner av dette merket bruker trådløse høyhastighetsmoduler og forskjellige nye teknologier, for eksempel et dobbelt kamera og andre. I noen modeller er batteriene litt svake.

Xiaomi-smarttelefoner er veldig populære i Kina, faktisk er dette en smarttelefon fra en kinesisk produsent. Verdien for pengene gjør denne dingsen ganske kjøpbar. Enhetene er multifunksjonelle, relativt kraftige og høyhastighets, dessuten stilige, men de har også forskjellige feil og mangler, kanskje det er derfor han ikke ble ledende innen smarttelefonsalg i verden.

Samsung er nesten en legende i verden av teknologiske enheter, og smarttelefonene deres er de mest solgte smarttelefonene i verden i flere år nå. Montering av høy kvalitet, kraftig maskinvare, langsiktig drift av enheten hjelper den med å komme inn på rangering av smarttelefoner, og den har vært der lenge. Ikke fornøyd, selvfølgelig, prisen på selve enheten og reparasjonen. Men du må betale for merkevaren.

Dyre LG-modeller er fremfor alt ros, men det er bedre å ikke rote med budsjettmodeller.

Vivo er en smarttelefonprodusent og et datterselskap av det berømte BBK-selskapet. Selskapet introduserer ny teknologi i gadgetene sine og konkurrerer med hovedmerkene til det kinesiske markedet Huawei og Xiaomi. På noen måter kan de konkurrere med andre, som Apple eller Samsung, som ennå ikke har utviklet fingeravtrykkskannerteknologien på skjermen, men Vivo har gjort det.

Honor er et undermerke av Huawei, så fordelene og ulempene er omtrent de samme som de for "storebror".

Smarttelefonsalgsledere i verden 2017

Salgstatistikken for smarttelefoner for 2017 er lik salgsstatistikken for 2016.

Samsung er fortsatt nummer én i den. Selskapet solgte 317,3 millioner enheter, opp 1,9 prosent fra forrige rapporteringsperiode. Andelen smarttelefoner fra denne produsenten i markedet var 21,6 prosent i 2017.

Den andre, som i 2016, er Apple med sine 215,8 millioner smarttelefoner, en vekst på 0,2 prosent og en markedsandel på 14,7 prosent.

Den tredje linjen er tatt av Huawei. De solgte 153,1 millioner enheter, okkuperte det globale segmentet av smarttelefonmarkedet med 10,4% og økte salget med 9,9%.

Oppo-smarttelefoner brøt seg inn i fjerde linje. Deres salg var 111,8 millioner enheter, 7,6 prosent markedsandel og en heidundrende 12 prosent salgsvekst sammenlignet med 2016. I 2016, med sine 74 millioner enheter, var Lenovo-smarttelefoner i fjerde posisjon.

Den femte æresplassen i 2017 er okkupert av Xiaomi. De solgte 92,4 millioner av gadgetene sine i 2017, opp 74 og en halv prosent fra 2016. Deres andel i markedet var 6, 3 prosent.

Smarttelefoner av andre merker ble solgt i 2017, 577,7 millioner enheter. Salget deres falt med 11,7 prosent. Salg av andre merker utgjør bare 39,5% av alt smarttelefonsalg i verden.

Anbefalt: