Hvordan Programmere Telefonen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Programmere Telefonen
Hvordan Programmere Telefonen

Video: Hvordan Programmere Telefonen

Video: Hvordan Programmere Telefonen
Video: Программирование на телефоне: как, зачем и можно ли? 2024, Kan
Anonim

Omprogrammering av telefon - oppdatering av fastvaren som er installert på mobiltelefonen under produksjonen. Denne operasjonen kan være nødvendig i tilfelle funksjonsfeil i den opprinnelige fastvaren. Du kan gjøre dette hjemme, bare ta noen få enkle trinn.

Hvordan programmere telefonen
Hvordan programmere telefonen

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du synkronisere telefonen med datamaskinen din. Datakabelen, drivere og spesiell programvare vil hjelpe deg med dette. Alt dette kan du finne i leveringssettet til mobilen, ellers må du finne dem selv. Du finner datakabelen i mobiltelefonbutikker. Det er ikke nødvendig å ha en CD med drivere, det er nok å ha en USB-kabel med en plugg som passer til telefonen din.

Steg 2

Bruk en søkemotor for å finne den offisielle nettsiden til produsenten av telefonen. For å gjøre dette, skriv inn navnet i søkefeltet. Nettsteder som nokia.com, samsung.com og sonyericsson.com tilbyr både drivere og programvare for synkronisering. Hvis det ikke er noen drivere for modellen din, kan du se etter nettsteder som er dedikert til telefonen din, for eksempel allnokia.ru og samsung-club.org, samt proshivki.net. I tillegg kan du finne mye nyttig informasjon om dem, for eksempel instruksjoner, og innhold, for eksempel lyd og video, tilpasset telefonmodellen din.

Trinn 3

Installer drivere og programvare, og koble deretter telefonen til datamaskinen. Utfør handlinger i denne sekvensen, ellers kan det hende datamaskinen ikke gjenkjenner mobiltelefonen din, noe som vil komplisere synkroniseringsprosessen betydelig. Forsikre deg om at programmet "ser" telefonen, og fortsett til neste trinn.

Trinn 4

Last ned programvaren for dette trinnet. Du finner den på nettstedene som ble funnet i andre trinn. Prøv å finne programvare som det er detaljert instruksjon for, og følg den detaljerte kjøringen nøye. Fortsett med å blinke bare når telefonen er fulladet, ellers kan en utilsiktet slå av enheten skade den. Operasjonen anses å være fullført først etter at den tilsvarende meldingen vises på skjermen. Ikke bruk telefonen til samtaler og SMS før den vises, og heller ikke koble fra datamaskinen.

Anbefalt: