Hvordan Vise Innkommende Samtaler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vise Innkommende Samtaler
Hvordan Vise Innkommende Samtaler
Anonim

En av de nyttige funksjonene som hver moderne telefon har, er muligheten til å se de siste innkommende samtalene. Det er flere måter å gjøre dette på.

Hvordan vise innkommende samtaler
Hvordan vise innkommende samtaler

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn instruksjoner for telefonen din. Hvis du synes det er vanskelig å forstå dokumentene dine, kan du prøve å vende deg til hjelp av internettområdet. Det er ikke nødvendig at manualen inneholder informasjon om modellen til telefonen din - det er nok for at typen skal matche (for eksempel "bok" eller "glidebryter"), så vel som produsentens firma.

Steg 2

Se temafora, der andre brukere kan fortelle deg hvordan du kan finne ut om innkommende anrop, og de vil gjøre det nesten i sanntid.

Trinn 3

Klikk på den grønne knappen på telefonen for å se en liste over alle nylige samtaler. Fra dem kan du velge innkommende, fokusere på minne eller på bildene som er til stede på skjermen. Vanligvis brukes piler til markering: oppover betyr innkommende, nedover betyr utgående, og halvsirkelformede betyr savnet. De varierer også i farger.

Trinn 4

Gå til menyen og velg "Journal". Ved å klikke på den, går du til en meny som inneholder informasjon om ubesvarte samtaler, de du selv svarte eller ringte. Du kan også finne ut om den totale varigheten av samtalene der.

Trinn 5

Ring mobiloperatøren for en utskrift av samtalene. Denne metoden er spesielt praktisk hvis du trenger informasjon om en tilstrekkelig lang periode, fordi telefonen vanligvis lagrer de siste 10-20 samtalene. Vær imidlertid oppmerksom på at denne informasjonen bare vil bli gitt til personen i hvem navnet telefonen er registrert.

Trinn 6

Last ned Neo-Call-programmet på Internett, som gir en mulighet til å detaljere samtalene dine. Imidlertid er denne tjenesten betalt. I tillegg til anropslisten utfører den også andre funksjoner: kopierer en melding, gir avlytting av noen samtaler, signaliserer anrop fra måltelefonen til en tredjepart, samt et antall andre.

Anbefalt: