Hvordan Vise Innkommende Anrop På Telefonen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vise Innkommende Anrop På Telefonen Din
Hvordan Vise Innkommende Anrop På Telefonen Din

Video: Hvordan Vise Innkommende Anrop På Telefonen Din

Video: Hvordan Vise Innkommende Anrop På Telefonen Din
Video: Skärminspelning på din Androidmobil! 2024, Kan
Anonim

Hver modell av en mobiltelefon har sine egne egenskaper. For eksempel foretrekker noen produsenter å vise en hurtigmeny på skjermen, mens andre skjuler den i servicealternativer, og ofte oppstår det ofte problemer når de kjøper en enhet - brukere vet for eksempel ikke hvor de skal se på den innkommende samtalelogg.

Hvordan vise innkommende anrop på telefonen
Hvordan vise innkommende anrop på telefonen

Bruksanvisning

Trinn 1

Til å begynne med, se gjennom instruksjonene som nødvendigvis er festet til enheten ved salg. Hvis det ikke er der, kan du laste ned dokumentet for modellen din eller i det minste for en lignende fra samme produsent fra Internett. Dokumentet vil beskrive i detalj, med bilder, i hvilken telefonmappe samtaleloggen ligger og hvordan du kan se innboksen.

Steg 2

Se på telefonmenyen, med henvisning til ikonene. Finn mappen "Historikk", som ofte indikeres av et håndsettikon. Vanligvis er symbolet for innkommende anrop en pil oppover, mens utgående samtaler er indikert med piler nedover. Ved å bruke denne informasjonen og vite hvem som kontaktet deg og hvem du selv ringte, kan du sortere de forskjellige samtalene.

Trinn 3

Mange nettsteder og fora om temaet mobiltelefoner på Internett vil hjelpe til med å løse dette problemet.

Trinn 4

Hvis du trenger å se innkommende meldinger over en lang periode - en uke, en måned - kontakt operatøren av mobilfirmaet. Han kan gi eieren av telefonen en utskrift av samtaler i samsvar med dokumentene, i tillegg vil konsulenten hjelpe til med å håndtere innkommende samtaler.

Trinn 5

Bruk en internettjeneste. Send en forespørsel til operatøren om detaljene i telefonsamtaler, hvoretter en melding med passord vil bli sendt til nummeret ditt. Gå til selskapets nettside og skriv inn telefonnummeret ditt i stedet for pålogging, og i stedet for passord - nummeret som kom via SMS. Etter at du har logget inn på systemet og endret passordet til et permanent, går du fra "Innholdsavsnitt" til underavsnittet "Finansiell informasjon", følger lenken "Vis", som ligger i linjen "Vis samtaledetaljer".

Trinn 6

Det gjenstår å bestemme tidsperioden, dataene du vil motta om, og bekrefte bestillingen. Etter en viss tid, vanligvis ikke over noen minutter, vil en rapport om innkommende samtaler og SMS for en bestemt periode vises i delen "Finansiell informasjon", som du kan laste ned til datamaskinen din selv eller motta den via e-post - av ditt valg.

Anbefalt: