Hva Er ICade Game Controller

Hva Er ICade Game Controller
Hva Er ICade Game Controller

Video: Hva Er ICade Game Controller

Video: Hva Er ICade Game Controller
Video: Icade cabinet 2024, Kan
Anonim

En ny digital enhet kalt iCade Mobile ble avduket på International Computer and Consumer Electronics Show (CES) i 2012. Denne unike gadgeten ble utgitt av ION Audio. Enheten er designet for å fungere med forskjellige iPhone-modeller.

Hva er iCade Game Controller
Hva er iCade Game Controller

ICade Mobile-enheten er en spillkontroller i form av et panel med tilleggsknapper. IPhone er plassert i midten av panelet. For dette er det gitt en spesiell sikker montering i saken. Designet i ett stykke ligner på Sonys PSP.

Panelet har 6 taster for forskjellige formål og et kryss. Opprinnelig er enheten designet for fans av gamle konsollspill. Den støtter for tiden over hundre forskjellige spillapplikasjoner.

Smarttelefonen synkroniseres med panelet via Bluetooth 3.0. Hastigheten er tilstrekkelig for arbeid. iPhone reagerer lynraskt på kraner. Det skal bemerkes at ikke bare smarttelefoner, men også iPod Touch-spillere kan brukes sammen med iCade Mobile-panelet. Hvis du vil kjøpe en konsoll for en slik enhet, må du kontrollere at den er kompatibel med en bestemt modell.

ION har produsert interessante enheter for Apple-enheter før. Den originale iCade fungerte sammen med en iPad. Ved å bruke en ekstra stasjon ble nettbrettet til en slags stasjonær spillmaskin.

En interessant funksjon ved iCade Mobile er at smarttelefonen kan kobles til ikke bare horisontalt, men også vertikalt. Dette alternativet er dessverre ikke tilgjengelig selv på moderne PSP-konsoller. Det er takket være denne funksjonen at enheten støtter et stort antall gamle spillprogrammer.

For at enheten skal fungere, er det nødvendig å bruke to oppladbare batterier i AA-størrelse. Enheten er kompatibel med tredje og fjerde generasjon iPod Touch, samt iPhone 3G og nyere modeller. For tiden er prisen for den beskrevne konsollen omtrent $ 70.

Anbefalt: