Hva Er ICade Mobile

Hva Er ICade Mobile
Hva Er ICade Mobile

Video: Hva Er ICade Mobile

Video: Hva Er ICade Mobile
Video: Обзор iCade Mobile - игровой контроллер для iPhone и iPod Touch 2024, Kan
Anonim

ION Audio har introdusert en ny enhet for å jobbe med iPhone-enheter. Denne enheten ble kunngjort på den internasjonale datamaskinutstillingen i 2012. iCade Mobile er rettet mot fans av eldre konsollspill.

Hva er iCade Mobile
Hva er iCade Mobile

iCade Mobile er en spillkontroller som bruker iPhone som skjerm. Det skal bemerkes med en gang at enheten fungerer sammen med iPod-spillere. I dette tilfellet snakker vi om 4 og 5 spillerserier. Eksternt ligner den monterte enheten svakt den populære konsollen fra Sony.

Det er funksjonstaster på hovedpanelet til iCade Mobile. Standardmodellen er utstyrt med 6 knapper og en D-pad. Dette er mer enn nok til å kunne arbeide med hundrevis av støttede produkter som er tilgjengelige for nedlasting i App Store.

Etter at du har installert smarttelefonen i konsollvesken, må du slå på Bluetooth-modulen på iPhone. Etter det blir utstyret synkronisert. Under testing av enheten ble det ikke funnet forsinkelser i overføringen av data fra konsollen til smarttelefonen.

Når du kjøper iCade Mobile for å jobbe med iPod Touch-spillere, anbefales det å kontrollere kompatibiliteten til den valgte modellen. En annen interessant funksjon i konsollen er muligheten til å montere skjermen vertikalt (iPhone). Dette lar deg utvide utvalget av støttede spillprogrammer betydelig. Mange fans av eldre spill har allerede godkjent dette alternativet.

ION Audoi har tidligere produsert lignende konsollenheter. Den første iCade ble designet for å fungere med et Apple-nettbrett. Etter å ha kombinert enhetene, mottok brukeren en slags analog av spilleautomaten.

ICade Mobile-spillkonsollen er drevet av åndelige AA-batterier. Det skal bemerkes at gadgeten ikke har lader. Hvis du planlegger å bruke oppladbare batterier, må du sørge for å kjøpe riktige reservedeler på forhånd. Den omtrentlige kostnaden for iCade Mobile vil være 2000 rubler. Konsollen er allerede tilgjengelig for kjøp i utenlandske nettbutikker og på den offisielle nettsiden til ION Audio-selskapet.

Anbefalt: