Xiaomi Redmi 4A: Anmeldelse, Spesifikasjoner, Pris

Innholdsfortegnelse:

Xiaomi Redmi 4A: Anmeldelse, Spesifikasjoner, Pris
Xiaomi Redmi 4A: Anmeldelse, Spesifikasjoner, Pris

Video: Xiaomi Redmi 4A: Anmeldelse, Spesifikasjoner, Pris

Video: Xiaomi Redmi 4A: Anmeldelse, Spesifikasjoner, Pris
Video: Xiaomi Redmi 4A Specifications and Price 2024, Kan
Anonim

Xiaomi Redmi 4A er fjerde generasjons smarttelefon i redmi-budsjettlinjen til smarttelefoner. Den ble kunngjort i november 2016 og ble solgt i januar 2017.

Xiaomi Redmi 4A: anmeldelse, spesifikasjoner, pris
Xiaomi Redmi 4A: anmeldelse, spesifikasjoner, pris

Beskrivelse

Xiaomi redmi 4a ble presentert som den billigste og enkleste smarttelefonen av de tre som ble kunngjort i år. I motsetning til xiaomi redmi 4 og 4 pro, har smarttelefonen litt reduserte egenskaper og en forenklet design, mer lik designen av redmi 3. Smarttelefoner. I begynnelsen ble den bare solgt i Kina, men senere begynte den å bli solgt i resten av verden.

Telefonen har en liten 5-tommers skjerm. Enhetens høyde er 139,5 mm, bredden er 70,4 mm og tykkelsen er 8,5 mm. Kroppen er laget av plast, vekten på enheten er 131,5 gram. Enhetens lille størrelse ville gjort den veldig ergonomisk hvis produsenten ikke hadde spart på plast. Denne plasten glir mye i hendene, spesielt når du bruker telefonen i lang tid. I tillegg er denne plasten ganske skjør, og det vil ikke være vanskelig å skade den.

En av funksjonene i modellen er den flerfargede hendelsesindikatoren. Fargene på LED-en kan tilpasses for hvert arrangement. Det kan også gjenspeile prosentandelen av telefonens kostnad.

Bilde
Bilde

Kjennetegn

Xiaomi redmi 4a har en Qualcomm Snapdragon 425 firekjerners prosessor, klokket på opptil 1,4 GHz. Grafikkakseleratoren adreno 308 med en frekvens på 500 MHz er også installert.

Etter å ha utført testen ved hjelp av anttuu-referansen, får vi 35060 poeng. Dette er en ganske høy ytelsesindikator for budsjett-smarttelefoner, men ikke den beste.

Brukeren har tilgang til 16 GB permanent minne som kan utvides opp til 144 GB ved hjelp av microSD-minnekort. RAM er bare 2 GB. Dette er nok for nesten alle typer oppgaver, bortsett fra konstant fotografering av bilder og videoer.

Xiaomi Redmi 4a har to kameraer. Hovedkameraet på 13 megapiksler støtter autofokus og makrofotografering. 5MP frontkameraet støtter ingen tilleggsfunksjoner. Maksimal videoopptakskvalitet for kameraer er full HD 30 bilder per sekund.

3100 mAh-batteriet støtter enheten opptil 10 timers taletid. Ladehastigheten er veldig lav, siden det brukes en lader med en strøm på 1A.

Enheten støtter den nyeste generasjonen LTE 4G mobilteknologi. Det er Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS. Det er et digitalt kompass, gyroskop, nærhets-, lys- og hallsensorer.

Operativsystemet android 6.0 er installert.

Pris

Av hele serien med redmi-telefoner har versjon 4a den laveste prisen på grunn av lavere spesifikasjoner og byggekvalitet, men noen butikker i Russland overpriser den og selger for 8 tusen rubler. Enheten koster ca 6, 5 tusen rubler. Gjennomsnittsprisen kan variere i forskjellige regioner i landet.

Anbefalt: