Hvordan Løse Lydproblemer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Løse Lydproblemer
Hvordan Løse Lydproblemer

Video: Hvordan Løse Lydproblemer

Video: Hvordan Løse Lydproblemer
Video: Slik løser du Rubiks kube – lær Rune Carlsens triks 2024, Kan
Anonim

Når du arbeider med lydavspillingsenheter, er det ikke uvanlige problemer, og årsaken til dette kan være alt fra en funksjonsfeil i enheten til en teknisk feil på enheten for overføring av lydsignaler. Det er flere typiske problemer og typiske løsninger for dem, på grunnlag av hvilke du kan diagnostisere en bærbar PC eller lydspiller for årsakene til problemer.

Hvordan løse lydproblemer
Hvordan løse lydproblemer

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis det ikke er noen lyd i det hele tatt, og det ikke er informasjon om det opprinnelig var, bruk en annen lydavspillingsenhet. Bare koble til andre hodetelefoner og prøv å slå den på igjen - hvis det fortsatt ikke er lyd, er problemet inne i selve enheten. Når det gjelder en bærbar PC, betyr dette behovet for å installere drivere, og når det gjelder en spiller, en ny firmware.

Steg 2

Hvis lyden plutselig begynte å bli avbrutt av ukjente årsaker og deretter forsvant helt, så er dette et teknisk problem. Hvis et slikt problem oppstår på spilleren, er saken enten i hodetelefonkontakten eller i hodetelefonene selv. Hvis det ikke hjelper å bytte ut øreproppene, må du ta spilleren inn for reparasjon. Når det gjelder en bærbar PC, betyr dette et høyttalerproblem. Og hvis tilkobling av hodetelefonene gir en normal lyd, bør du også sende den bærbare datamaskinen til reparasjon på samme måte.

Trinn 3

Hvis musikken ikke er høy nok, kan du prøve å øke equalizeren til det maksimale på alle innstillinger. Hvis dette ikke hjelper, kan du prøve å øke lyden til ønsket lydspor i en spesiell editor for lydfiler.

Anbefalt: