Hvordan Finne Ut Tiden På Beeline

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Ut Tiden På Beeline
Hvordan Finne Ut Tiden På Beeline

Video: Hvordan Finne Ut Tiden På Beeline

Video: Hvordan Finne Ut Tiden På Beeline
Video: Билайн дешевый тариф 2024, Kan
Anonim

Du kan finne ut nøyaktig tidspunkt ved hjelp av mobiltelefonen på flere måter. Det viktigste er at du har muligheten til å koble til Internett og at du ikke har forbud mot å sende en samtale til korte telefonnumre.

Hvordan finne ut tiden på Beeline
Hvordan finne ut tiden på Beeline

Nødvendig

Internettilgang

Bruksanvisning

Trinn 1

I standby-modus på telefonen, ring 100 og trykk ringeknappen. Vær oppmerksom på at denne tjenesten er betalt, og hvis det ikke er tilstrekkelig balanse mellom midler til å ringe, vil den ikke være tilgjengelig for deg. Sjekk kostnaden for tjenesten med operatøren din ved å ringe 0611 eller på det offisielle nettstedet.

Steg 2

Dette nummeret er også tilgjengelig for andre mobiloperatører i Russland, sjekk kostnadene for tjenesten også på det offisielle nettstedet eller i abonnentavdelingene i byen din. Kontakt operatøren for å finne ut hvor mange som mottar denne tjenesten under roaming eller i andre land.

Trinn 3

Gå til innstillingene for dato- og tidsparametrene til mobilenheten din og spesifiser den automatiske oppdateringen av systemdatoen. Vær oppmerksom på at for dette må du ha en Internett-tilkobling konfigurert, hvis parametere du kan få ved å ringe operatøren på 0611, eller se dem på den offisielle nettsiden til selskapet. Denne funksjonen er hovedsakelig tilgjengelig for eiere av telefoner med muligheten til å koble til Internett ved hjelp av gprs dataoverføringsteknologi.

Trinn 4

For detaljer om hvordan du konfigurerer din mobile enhetsmodell, sjekk brukerhåndboken til telefonen og kostnadene for "Internett" -tjenesten - på den offisielle nettsiden til "Beeline", i henhold til parametrene i takstplanen som er koblet til deg.

Trinn 5

Vær oppmerksom på at rask tidsoppdatering også er tilgjengelig for noen telefonmodeller. Dette gjøres fra samme meny for innstilling av dato, bortsett fra at det er en ekstra parameter for oppdateringens kjøretid - "Oppdater nå". Vanligvis foregår denne prosedyren i henhold til tidsplanen i henhold til parametrene du har angitt, og hvis dette elementet er tilgjengelig i tids- og datoinnstillingsmenyen, kan du gjøre det når som helst som passer deg.

Anbefalt: