Slik Deaktiverer Du Skjermkortet I BIOS

Innholdsfortegnelse:

Slik Deaktiverer Du Skjermkortet I BIOS
Slik Deaktiverer Du Skjermkortet I BIOS

Video: Slik Deaktiverer Du Skjermkortet I BIOS

Video: Slik Deaktiverer Du Skjermkortet I BIOS
Video: Slik beskjærer du et bilde | Kurs i Bilder | | Utdannet.no 2024, Kan
Anonim

Når vi sier "skjermkort", mener vi som regel et eget brett som er ansvarlig i datamaskinen for å bygge et bilde. Men det er en annen type videokort som kalles innebygd eller integrert, og de eksisterer ikke som en separat enhet. Disse adapterne er en del av hovedkortet og kan ikke fjernes fysisk fra datamaskinen. Når du installerer et eget skjermkort, må den innebygde adapteren være deaktivert.

Slik deaktiverer du skjermkortet i BIOS
Slik deaktiverer du skjermkortet i BIOS

Nødvendig

Datamaskin, skjermkort, grunnleggende datakunnskaper

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til hovedkortets BIOS. Trykk på BIOS-tasten umiddelbart etter at du har slått på eller startet datamaskinen på nytt. Avhengig av hovedkortmodellen kan disse være F1, F2-tastene eller Delete-tasten. Hvilken av dem, vil BIOS selv fortelle. På skjermen med hovedkortlogoen vil det være en melding, noe som "Trykk F1 for å gå til Oppsett", som betyr "trykk F1 for å gå inn på innstillingsmenyen."

Steg 2

Finn menyfanen for integrerte maskinvareinnstillinger. Som regel inneholder den engelske tittelen ordet "integrert", for eksempel kan fanen kalles "integrerte periferiutstyr".

Trinn 3

Et av menyelementene i denne fanen heter "Onboard devices". Gå til det. En av undermenylinjene vil se ut som "Onboard video", eller "Onboard GPU", eller "Onboard graphics", avhengig av hovedkortmodellen.

Trinn 4

Velg denne linjen og trykk "Enter". I rullegardinlisten velger du alternativet "Deaktiver". Den innebygde adapteren er deaktivert. For å lagre endringene i BIOS, velg "Lagre og avslutt" i "Avslutt" -menyen, som betyr "Lagre og avslutt" på russisk.

Anbefalt: