Hvordan Velge Hodetelefoner I øret

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Hodetelefoner I øret
Hvordan Velge Hodetelefoner I øret

Video: Hvordan Velge Hodetelefoner I øret

Video: Hvordan Velge Hodetelefoner I øret
Video: Hvordan velge hodetelefoner til trening? Elkjøp forklarer 2024, Kan
Anonim

Hodetelefoner er en praktisk måte å lytte til musikk på gaten eller når du ikke vil forstyrre noen. Det finnes forskjellige typer av dem, hvorav den ene er de populære hodetelefonene i øret, når du velger hvilke du bør vurdere flere kriterier.

Hvordan velge hodetelefoner i øret
Hvordan velge hodetelefoner i øret

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første kriteriet å se på er frekvensrespons. Det er hun som har en direkte innvirkning på lydkvaliteten du hører i hodetelefonene. Hvis kvalitet kommer først for deg, bør du se nærmere på frekvensresponsen. Vanligvis er gjennomsnittsverdiene 18–20 000 Hz. Hvis rekkevidden til hodetelefonene er smalere, vil dette merkbart påvirke lydkvaliteten.

Steg 2

Det andre kriteriet er følsomhet. Det er han som påvirker hvilket volum hodetelefonene gir. Hvis du ofte bruker dem på gaten, i offentlig transport og andre støyende steder, må du være spesielt oppmerksom på denne egenskapen. In-ear-modeller med lav følsomhet vil ikke kunne gi høy lyd, så det vil ikke være behagelig å lytte til musikk på støyende steder. Et eget problem er de magnetiske kjernene som brukes. Som regel bruker hodetelefoner med en liten membrandiameter henholdsvis en magnet med lav effekt, og lydvolumet vil overlate mye å være ønsket. Magnetiske kjerner laget av neodym er mer egnet.

Trinn 3

Det neste kriteriet som påvirker valget av øretelefoner er tilkoblingsmetoden. Det er to typer: kablet og trådløs. I det første tilfellet vil du bli begrenset av tilstedeværelsen av ledninger, men du vil kunne føle lydens fylde. I det andre tilfellet vil du ha full bevegelsesfrihet, men trådløse teknologier er ofte ikke i stand til å matche kvaliteten på den overførte lyden. Hvis du velger trådløse hodetelefoner, må du være spesielt oppmerksom på muligheten til å stille inn automatisk og frekvensen til kanalene som brukes.

Trinn 4

Et like viktig kriterium er brukervennlighet. Ingen hodetelefoner med høyeste lydkvalitet vil være en glede å lytte til hvis de gnager ørene eller ikke passer bra. Studer strukturen nøye, estimer vekten og materialet de er laget av, sørg for å prøve dem selv.

Anbefalt: