Hvordan Velge Hodetelefoner Til Telefonen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Hodetelefoner Til Telefonen Din
Hvordan Velge Hodetelefoner Til Telefonen Din

Video: Hvordan Velge Hodetelefoner Til Telefonen Din

Video: Hvordan Velge Hodetelefoner Til Telefonen Din
Video: Hvorfor reddede vi rumvæsnet fra folket i sort!? Aliens i det virkelige liv! 2024, April
Anonim

Ikke bare lydkvaliteten, men også bekvemmeligheten ved å lytte til tale og musikk, avhenger av riktig valg av hodetelefoner. I tillegg fører valget av produkter av lav kvalitet til en rask svikt i hodetelefonene og behovet for å kjøpe nye.

Hvordan velge hodetelefoner til telefonen din
Hvordan velge hodetelefoner til telefonen din

Bruksanvisning

Trinn 1

For å være fornøyd med kjøpet ditt, bør du velge ansvarsfullt valg av hodetelefoner. Husk at prisen ikke er den avgjørende faktoren - selv de dyreste hodetelefonene kan være veldig ubehagelige. Når du velger, må du ikke jage etter mote og velge hodetelefonene du vil føle deg mest komfortabel med.

Steg 2

Du bør være oppmerksom på at hodetelefoner av høy kvalitet aldri selges med en telefon. Likevel kan de være nyttige for deg - du må kjøpe gode hodetelefoner med en kontakt som den som er installert på dem.

Trinn 3

Hvis du vil lytte til musikk i høy kvalitet, kan du kaste miniatyr øreproppene med en gang - det er de som vanligvis følger med telefonen. Utformingsegenskapene, spesielt den lille størrelsen på membranen, tillater ikke reproduksjon av høy kvalitet av lave frekvenser. Bruk små øretelefoner for mye bedre lydkvalitet. Mange modeller kommer med et kompakt, tynt pannebånd eller kan festes direkte på ørene.

Trinn 4

Når du kjøper hodetelefoner, må du være oppmerksom på hvilket frekvensområde de reproduserer. For å lytte til opptak i mp3-format, er rekkevidden på 20 - 16000 Hz tilstrekkelig, siden frekvenser over 16000 Hz blir kuttet når de komprimeres i mp3, og hodetelefoner av bedre kvalitet er rett og slett ubrukelige.

Trinn 5

Det er veldig viktig når du kjøper hodetelefoner for å evaluere deres bekvemmelighet. Spesielt glir de av, legger de press på ørene. Vær oppmerksom på både den totale kabellengden og lengden på ledningene fra mikrofonen til hodetelefonene. Ofte er en av ledningene veldig korte, noe som er upraktisk når du bruker hodetelefoner.

Trinn 6

Sjekk utførelsen til hodetelefonene. Billige modeller ser til og med veldig enkle ut - de har matt matt plast, skjøtene til delene er godt synlige. Skyv fingeren langs hodetelefonens arbeidsflate: Hvis du føler ujevnheter og grader, bør du ikke kjøpe denne modellen.

Trinn 7

Når du kjøper hodetelefoner, må du sørge for å rangere lydkvaliteten. Lytt til hvordan musikken spilles, ring test. Forsikre deg om at mikrofonen fungerer som ringeknappen. Til slutt, bare vurder din generelle hodetelefonopplevelse - intuisjon spiller en viktig rolle i denne saken. Det er veldig viktig å finne "din" ting: Hvis hodetelefonene det gjelder, reiser tvil, se etter en annen modell.

Anbefalt: