Slik Kobler Du Bluetooth-hodetelefoner Til Telefonen Din

Innholdsfortegnelse:

Slik Kobler Du Bluetooth-hodetelefoner Til Telefonen Din
Slik Kobler Du Bluetooth-hodetelefoner Til Telefonen Din

Video: Slik Kobler Du Bluetooth-hodetelefoner Til Telefonen Din

Video: Slik Kobler Du Bluetooth-hodetelefoner Til Telefonen Din
Video: Bluetooth-sender lyd eller hvordan du forbinder trådløse hovedtelefoner til TV ' et uden at bluetoot 2024, Kan
Anonim

Populariteten til Bluetooth-hodetelefoner ligger i brukervennligheten og praktisk allsidighet. For å begynne å bruke dem, må du koble til telefonen.

Slik kobler du Bluetooth-hodetelefoner til telefonen
Slik kobler du Bluetooth-hodetelefoner til telefonen

Bruksanvisning

Trinn 1

Først aktiverer du Bluetooth på begge enhetene. For å slå på Bluetooth på hodetelefonene, hold nede strømknappen i omtrent 8-10 sekunder. Som et resultat vil lysdioden begynne å blinke, noe som vil bety at ønsket modus er på. Vanligvis fungerer det innen 30 sekunder. For å aktivere Bluetooth på telefonen, gå til menyen og velg Bluetooth-aktiveringsmodus i det tilsvarende elementet.

Steg 2

Søk deretter etter aktive enheter ved hjelp av mobiltelefonen. For pålitelig signalmottak bør avstanden mellom mobiltelefonen og hodetelefonene ikke være mer enn 8-10 meter. Når listen over Bluetooth-miljø er dannet, spesifiser du ønsket element.

Trinn 3

Etter det starter identifiseringsprosessen. Telefonen, etter å ha funnet et Bluetooth-hodesett, vil legge den til i listen over enheter. Koble deretter mobiltelefonen og de trådløse hodetelefonene. Hodetelefoner og en telefon, som alle andre Bluetooth-enheter, har sin egen personlige MAC-adresse som består av 48 bits. For å fullføre sammenkoblingen, sender telefonen sin MAC-adresse, som headsettet vil legge til i listen over enheter som er beregnet for drift. Sammenkoblingen vil imidlertid ikke være fullstendig etablert før passordet er angitt i vinduet som vises på telefonen. Vanligvis er standard 0000, men noen Bluetooth-hodetelefonmodeller kan bruke andre verdier. Du kan lære mer om dem i instruksjonene.

Trinn 4

Enhetene er deretter klare til å jobbe sammen. Avstanden signalet kan overføres over er omtrent 10 meter, men i rom kan det reduseres. I tillegg kan ikke Bluetooth-hodetelefoner fungere med flere enheter samtidig. Hodesettet drives av et innebygd batteri, vanligvis et litiumpolymerbatteri.

Anbefalt: