Slik Deaktiverer Du Tokanalmodus

Innholdsfortegnelse:

Slik Deaktiverer Du Tokanalmodus
Slik Deaktiverer Du Tokanalmodus

Video: Slik Deaktiverer Du Tokanalmodus

Video: Slik Deaktiverer Du Tokanalmodus
Video: Замена полотенцесушителя в ванной 2024, Kan
Anonim

Dobbeltkanaldrift kan deaktiveres på forskjellige måter, avhengig av maskinvarekonfigurasjonen på datamaskinen din. Her bør du ta hensyn til hovedkortmodellen, antall striper på selve RAM, og så videre. Vær oppmerksom på at instruksjonene kan være i brukerhåndboken.

Slik deaktiverer du tokanalmodus
Slik deaktiverer du tokanalmodus

Det er nødvendig

  • - skrutrekker;
  • - instruksjon.

Bruksanvisning

Trinn 1

Forsikre deg om at det er nødvendig å deaktivere denne modusen på datamaskinen, og i tilfelle feil, må du sørge for at den er koblet til RAM. Når Dual Channel DDR-modus er aktivert, kan du omorganisere RAM-stripene til andre spor, hvis det ikke er noen ledige, bytter du dem bare. I sjeldne tilfeller hjelper dette imidlertid først å lese delen i hovedkortmanualen om hvordan du kobler til RAM-moduler for å aktivere denne modusen, og deretter gjøre alt i omvendt rekkefølge.

Steg 2

Gå til BIOS på datamaskinen. Dette gjøres i de fleste tilfeller ved å trykke på Slett-knappen når oppstartsskjermen vises, men for noen hovedkortmodeller kan det gis en annen nøkkel, for eksempel F1, F2, Esc og så videre, det viktigste er å ta hensyn til inskripsjonen “Trykk på Slett for å gå inn i oppsettet”, i stedet for Slett, kan du angi hvilken som helst annen tastaturknapp.

Trinn 3

Hvis nødvendig, skriv inn passordet for å gå inn i BIOS, og finn deretter Dual Channel DDR-parameteren eller et annet lignende navn i menyen. Sett den til Disabled, og avslutt deretter programmet og lagre endringene.

Trinn 4

Studer nøye instruksjonene for hovedkortmodellen din og finn ut rekkefølgen for å installere RAM-brakettene for å deaktivere dual-channel-modus. Hvis dette ikke er gitt i instruksjonene dine, kan du laste ned en ny i henhold til modellen på enheten.

Trinn 5

Vær oppmerksom på at dual-channel RAM-modus bare fungerer i tilfelle et jevnt antall striper i hovedkortets spor, slik at du kan løse problemet ved å installere bare en RAM-stripe. Hvis du forlater for eksempel 3 stykker, vil de to første av dem fungere i tokanalsmodus.

Anbefalt: