Hvordan Sjekke Et Webkamera Med En Mikrofon

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sjekke Et Webkamera Med En Mikrofon
Hvordan Sjekke Et Webkamera Med En Mikrofon

Video: Hvordan Sjekke Et Webkamera Med En Mikrofon

Video: Hvordan Sjekke Et Webkamera Med En Mikrofon
Video: Как включить микрофон (вебкамеру) на компьютере 2024, April
Anonim

Det innebygde eller plug-in webkameraet med en mikrofon er ikke alltid utstyrt med lysdioder som signaliserer driften. I dette tilfellet kan du sjekke webkameraet ved hjelp av operativsystemet og spesielle programmer.

Hvordan sjekke et webkamera med en mikrofon
Hvordan sjekke et webkamera med en mikrofon

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til "Start" -menyen og velg "Kontrollpanel" i den (eller dobbeltklikk på ikonet med samme navn på skrivebordet). Dobbeltklikk på System-ikonet i Kontrollpanel. I dialogboksen for operativsysteminnstillinger, gå til "Maskinvare" -fanen og klikk på "Enhetsbehandling" -knappen. Vinduet "Enhetsbehandling" viser alle fysiske og virtuelle enheter som er installert på datamaskinen, med informasjon om hvordan de fungerer. I linjen velger du linjen "Imaging devices", og klikker på "+" -symbolet ved siden av den. I listen som åpnes, sørg for at den er aktivert (det er ingen spørsmålstegn og røde kryss).

Steg 2

I den samme listen velger du linjen "Lyd-, video- og spillkontrollere" og utvider listen. Forsikre deg om at alle disse enhetene er aktive. Hvis en nødvendig enhet er merket med "?" - installer de aktuelle driverne for at den skal fungere. Hvis enhetslinjen er merket med et rødt kryss, høyreklikker du på den og velger "Aktiver" -kommandoen i hurtigmenyen. Etter kontrollene med operativsystemverktøyene, fortsett å teste enheten i praksis.

Trinn 3

Kjør programvaren for webkameraet for å teste driften under normale forhold. Som regel installeres slike programmer sammen med operativsystemet (hvis webkameraet er innebygd), eller sammen med driverne til det tilkoblede USB-kameraet. For eksempel, på Acer-notatbøker, for å starte dette programmet, klikk "Start", deretter "Alle programmer" - "Acer Crystal Eye Webcam". Hvis webkameraet fungerer som det skal, og er aktivert, vil bildet som mottas fra det vises i programvinduet etter lansering. Klikk på knappen med ikonet for videokameraet, og spill inn en kort video, og spill den deretter av. Videoen og lyden i den vil indikere at webkameraet fungerer som det skal.

Anbefalt: