Hvordan Vise Video Fra Et Overvåkningskamera

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vise Video Fra Et Overvåkningskamera
Hvordan Vise Video Fra Et Overvåkningskamera

Video: Hvordan Vise Video Fra Et Overvåkningskamera

Video: Hvordan Vise Video Fra Et Overvåkningskamera
Video: Влада А4 сожрала ДВОЙНАЯ ГОРКА ПОЖИРАТЕЛЬ и МОРГЕНШТЕРНА тоже! SCP горка БЛИЗНЕЦЫ 2024, April
Anonim

Videoovervåking er nesten en obligatorisk komponent i moderne sikkerhetskrav ved beskyttede fasiliteter. Det er vanskelig å finne et selskap eller et foretak som ikke vil dra nytte av dette systemet, spesielt i store byer.

Hvordan vise video fra et overvåkningskamera
Hvordan vise video fra et overvåkningskamera

Det er nødvendig

  • - en datamaskin med Internett-tilgang;
  • - Ethvert videokonverteringsprogram.

Bruksanvisning

Trinn 1

Installer nødvendige kodeker på datamaskinen. Vanligvis kommer overvåkningskameraer med originale kodeprogrammer designet spesielt for et bestemt overvåkningssystem. Du kan prøve å finne slike kodeker (hvis de av en eller annen grunn ikke er inkludert i settet) på Internett, med fokus på produsenten.

Steg 2

Spill av videoen på spilleren som anbefales av systemet. Hvis spilleren som er installert på datamaskinen din av en eller annen grunn ikke leser videoen, kan du laste ned en annen. Se hvilket format videoen er lagret i, velg en spiller som spiller dette formatet.

Trinn 3

Prøv å finne noen av følgende spillere. De er de vanligste og spiller de fleste av de populære videoformatene. Noen av dem er: Windows Media Classic, K-lite, KMPlayer, VLC. Video i overvåkingssystemer brukes oftest i Mpeg4- eller umv-format.

Trinn 4

Hvis du ikke klarer å åpne filen i originalformat, kan du se etter en måte å omkode videoen til det formatet som passer deg. Dette kan gjøres ved hjelp av spesielle programmer (Any Video Converter, ProCoder, Adobe Encoder, VirtualDub). Se etter informasjon om videokoding på spesialiserte fora og nettsteder på Internett.

Trinn 5

Bruk hvilken som helst videokonverter for transkoding. For å gjøre dette, åpne videoen i programmet (File-Import-Video). I vinduet som åpnes, spesifiser formatet du skal oversette kildefilen til. Spesifiser mappen på datamaskinen der den mottatte filen skal lagres. Start koding.

Anbefalt: