Hvordan Finne En Manglende Celle

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne En Manglende Celle
Hvordan Finne En Manglende Celle

Video: Hvordan Finne En Manglende Celle

Video: Hvordan Finne En Manglende Celle
Video: Innowell e-learning: Cellen, transportmekanismer og proteinsyntese 2024, Kan
Anonim

Du har oppdaget at mobiltelefonen din mangler. Kanskje de mistet det utilsiktet eller bare glemte det et sted på grunn av at de hadde det veldig travelt. Kanskje telefonen er stjålet. Eksperter estimerer sjansene for å finne en savnet mobiltelefon som 50 til 50. Men hvis telefonen inneholder informasjon som er viktig for deg, er det fortsatt verdt å prøve.

Hvordan finne en manglende celle
Hvordan finne en manglende celle

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du mister telefonen, kan du skrive ut annonser. Legg dem ut der du angivelig la mobilen din. Annonser i avisen. Rapporter mistet til mistet og funnet. Vær forsiktig, du kan være heldig å se telefonen din i hendene på noen. Advar bekjente, kanskje de vil legge merke til telefonen din et sted.

Steg 2

Hvis du mistenker at telefonen er stjålet, kan du sende inn en rapport til ROVD for området der tyveriet fant sted. Du kan også kontakte byen eller det regionale departementet for indre anliggender. Ha passet og mobiltelefonboksen med deg sammen med kvitteringen. Det vil være bedre hvis du tar en kopi fra esken. Det skal ha serienummeret og modellen på telefonen. Lag også en kopi av sjekken. For å finne den manglende telefonen kan du kontakte et privat sikkerhetsselskap. Denne tjenesten er imidlertid ikke tilgjengelig i alle PSC-er, og den betales.

Trinn 3

Gå selv eller med politiet til markedet, til butikken som selger brukte mobiltelefoner. Beslag av telefonen vil bare være mulig hvis du har sendt inn en rapport om tapet av telefonen. Besøk også nærmeste mobiltelefonverksteder, avdelinger og butikker som godtar brukte telefoner for salg.

Trinn 4

Ring nummeret til den stjålne cellen. Hvis de svarer deg, må du ikke true. Tilbyr å kjøpe telefonen tilbake. Hvis telefonen går tapt, kan denne metoden gi et godt resultat.

Trinn 5

Ta kontakt med tjenesteleverandøren. Hver telefon har en unik IMEI-kode som operatøren vil se om telefonen din brukes til å ringe. Du kan kontakte alle operatører i byen din samtidig. I tillegg ser operatøren plasseringen av telefonen, og historikken til enhetens bevegelse lagres også. Hvis SIM-kortet ikke brukes, kan du identifisere eieren av det nye kortet. Selv om dette ikke kan gjøres direkte, er det fullt mulig gjennom samtaler fra telefonen.

Anbefalt: