Hvordan Overføre Fra Mobil Til Mobil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Overføre Fra Mobil Til Mobil
Hvordan Overføre Fra Mobil Til Mobil

Video: Hvordan Overføre Fra Mobil Til Mobil

Video: Hvordan Overføre Fra Mobil Til Mobil
Video: Hvordan overføre filer fra PC til mobil med Microsoft OneDrive 2024, Kan
Anonim

En av funksjonene til de fleste mobile enheter er muligheten til enkelt å overføre data til andre enheter, både mobile og stasjonære. Vanligvis brukes trådløs dataoverføringsteknologi til dette, eller kortlesere innebygd i telefonen.

Hvordan overføre fra mobil til mobil
Hvordan overføre fra mobil til mobil

Bruksanvisning

Trinn 1

Aktiver trådløs Bluetooth-teknologi på begge telefonene. I de fleste telefoner er det slått på med en sekvens med kommandoer "Meny - Koble til - Bluetooth". Etter at du har aktivert denne modulen, klikker du på "Finn enheter" -knappen. Etter en stund velger du ønsket telefon i listen over funnet enheter og overfører data til den. Avhengig av modell, kan det hende du må legge denne enheten til en spesiell liste, ledsaget av innføring av en PIN-kode eller en enkel tilkobling. For å overføre en fil til en annen enhet, velg denne filen i administratoren, klikk på den med programtasten som åpner hurtigmenyen, og klikk på linjen "Send via Bluetooth" i den.

Steg 2

Aktiver infrarød port på begge telefonene. Denne trådløse modulen er utdatert og kan ikke installeres på nyere telefonmodeller; denne metoden for dataoverføring er imidlertid fortsatt den eneste for eldre modeller. For å aktivere IR-porten, følg rekkefølgen av kommandoer "Meny - Koble til - IR-port". Deretter retter du IR-porten på telefonen slik at den er i sikte på IR-porten på den andre telefonen i en avstand på ikke mer enn 20 centimeter. Velg deretter filene du vil laste ned, og klikk på linjen "ir-port" når du velger overføringsmetode. I dette tilfellet vil overføringshastigheten være betydelig lavere enn via Bluetooth.

Trinn 3

Sett inn et flash-kort fra en annen telefon i telefonen og kopier de nødvendige filene til det innebygde minnet. Før du gjør dette, må du sørge for at begge telefonene støtter samme type flash-kort, og at du også har muligheten til å se filer som er lagret på flyttbare medier.

Anbefalt: