Hvordan Avvikle Lyden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Avvikle Lyden
Hvordan Avvikle Lyden

Video: Hvordan Avvikle Lyden

Video: Hvordan Avvikle Lyden
Video: Как отключить голосовой помощник Samsung на телевизоре (Bixby) 2024, Kan
Anonim

Å øke lyden for avspilling er noen ganger nødvendig for både en elsker å lytte til musikk og en profesjonell som behandler lydspor. I de fleste tilfeller avvikler vi lyden for å forbedre lytteopplevelsen. Det er tre hovedmetoder for lydforsterkning som kan brukes til å øke avspillingsvolumet. Å bruke dem avhenger av hvor mye du vil øke volumet og hvilke ferdigheter du har til dette.

Hvordan avvikle lyden
Hvordan avvikle lyden

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk equalizeren som er gitt i lydavspilleren eller avspillingsprogramvaren. I de fleste tilfeller har den spesielle forhåndsinnstillinger som lar deg lytte til bestemte typer musikk med maksimal euphony. Hvis disse forhåndsinnstillingene ikke er nok for deg, drar du equalizer-glidebryterne til maksimal forsterkning ved alle frekvenser, og angir også den totale lydforsterkningen, hvis mulig.

Steg 2

For å forbedre lyden kan du behandle selve sporet i en spesiell lydredigerer. Ved hjelp av redaktøren kan du både øke volumet og endre lydgjengivelsen ved bestemte frekvenser. For å behandle hvert spor separat, er de beste programmene Adobe Audition og Sony Sound Forge. Hvis du bare vil øke volumet på mange spor, kan du bruke Mp3gain-programmet. Sørg for å sjekke spor for euphony før du lagrer etter behandlingen.

Trinn 3

Når du kjøper hodetelefoner, bør du være oppmerksom på en slik parameter som motstand. Jo mindre den er, jo høyere vil lyden høres ut. Hvis du kjøper et høyttalersystem, ta vare på forsterkeren - med denne enheten kan du øke volumet på musikken som spilles betydelig.

Anbefalt: