Hvordan Koble Til En Lydenhet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Koble Til En Lydenhet
Hvordan Koble Til En Lydenhet

Video: Hvordan Koble Til En Lydenhet

Video: Hvordan Koble Til En Lydenhet
Video: How to Enable Audio Device in Windows 7 2024, Kan
Anonim

Koble til lydenheter krever ingen spesielle ferdigheter fra deg, men det er noen få ting du må huske og observere når det gjelder å koble til visse typer ledninger.

Hvordan koble til en lydenhet
Hvordan koble til en lydenhet

Nødvendig

lydkabler

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontroller at høyttalerne fungerer, ved å først koble dem til hverandre ved hjelp av akustiske ledninger. Koble dem til og koble til noen av de tidligere konfigurerte lydutgangsenhetene. Forsikre deg om at de fungerer bra, og fortsett med å konfigurere lydenheten. Dette kan være en optisk skiveavspiller, et datamaskinlydkort, en multimediaspiller for hjemmet, en vanlig bærbar lydavspiller eller telefon, en vinylspiller og andre enheter.

Steg 2

Juster lydutgangsenheten til det optimale volumnivået, koble den til strømkilden, og koble til høyttalerne, og følg nøye med fargeskjemaet. Vær oppmerksom på at noen ledninger har de samme fargene, i dette tilfellet kan de være forskjellige i inskripsjonene på dem, uansett når du kjøper, sjekk med selgeren om det er noen forskjeller.

Trinn 3

Det er best å bruke kablene som følger med enhetene for å koble til, og hvis du ikke har noen, kan du kjøpe dem fra radiobutikker eller bestille på Internett. Ledninger av dårlig kvalitet har en kort levetid og kan skade lydsystemet ditt, så ikke kjøp slike ting fra tvilsomme butikker.

Trinn 4

Når du har koblet enheten til høyttalerne, konfigurerer du innstillingene. Det er best å slå på maksimalt volum på høyttalerne, og endre denne innstillingen bare i lydutgangsenheten. Dette er praktisk hvis du bruker andre spillere i tillegg til å bruke disse høyttalerne.

Trinn 5

Vær også oppmerksom på plasseringen av høyttalerkablene på rommet ditt. Det er best at de ikke kommer i kontakt med varmekilder, ikke blir skadet når folk beveger seg rundt i rommet og befinner seg rundt omkretsen. Hvis mulig, skjul dem i skriveren, dette vil forlenge levetiden.

Anbefalt: