Insektdrepende Energisparende Lyspære

Insektdrepende Energisparende Lyspære
Insektdrepende Energisparende Lyspære

Video: Insektdrepende Energisparende Lyspære

Video: Insektdrepende Energisparende Lyspære
Video: GARANTİLİ KÖKLENDİRME YÖNTEMİ/AİR LAYERİNG 2024, Kan
Anonim

Enhver varm familiekveld kan bli bortskjemt med mygg som irriterende surrer over øret. Derfor ble det laget en lyspære, designet for å beskytte mot irriterende mygg. I tillegg hjelper den innovative lampen deg med å spare strøm!

Ultimate Mosquito Killer
Ultimate Mosquito Killer

I dag er det mange forskjellige enheter for å kontrollere leveringsinsekter. Mygg, fluer og andre irriterende farlige insekter har kjedet mange mennesker. De blir ødelagt ved hjelp av alle slags elektriske og kjemiske midler. Valget av "insektdrepere" er selvfølgelig bredt nok, men de har alle fordeler og ulemper. Den største ulempen med de fleste av disse produktene er usikkerheten for mennesker og dyr.

The Ultimate Mosquito Killer er en innovativ enhet som fungerer med Pest Control LED-pærebelysning. Denne nye myggmorderen er veldig enkel å bruke, veldig behagelig og trygg for andre. Vel, og viktigst av alt - den spiller rollen som en vanlig lyspære!

Ultimate Mosquito Killer har et veldig enkelt driftsprinsipp. Enheten skaper en glød som tiltrekker seg insekter. I "ødeleggeren" (plassert over LED-elementet) er en annen lampe innebygd - den skaper en ultrafiolett glød. Insekter, som flyr nær nok, får en elektrisk utladning som er trygg for mennesker. Men likevel vil en person ikke berøre lyspærens farlige område med all sin vilje - lampens designfunksjon tillater ikke dette. Dessuten avgir ikke lampen en ubehagelig lukt.

Den høye energieffektiviteten til belysningen kan også kalles en viktig fordel. Gadgeten bruker 10 watt strøm under drift. En lyspære settes på i løpet av et par sekunder - det er lett å takle installasjonen! Det er nok å skru inn lampen i stedet for pæren du brukte tidligere.

Selvfølgelig er det lettere for noen å bruke klebrig teip fra fluer og spesielle løsninger for mygg, men mange har allerede satt pris på effektiviteten til en lampe som dreper insekter!

Anbefalt: