Hvordan Organisere Kabel-TV

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Organisere Kabel-TV
Hvordan Organisere Kabel-TV

Video: Hvordan Organisere Kabel-TV

Video: Hvordan Organisere Kabel-TV
Video: Подделки коаксиальных кабелей Cavel (предоставлено компанией Lans.tv) 2024, Kan
Anonim

Alle som tenker å sette opp et kabel-TV-nett har mange detaljer å vurdere. Noen av poengene du bør vurdere er på overflaten, men mange viktige nyanser kan gli ut av syne. For at et prosjekt skal være vellykket og etterspurt, start med planlegging. En god forretningsplan vil raskt vurdere hvor kostnadseffektiv kabel-TV blir.

Hvordan organisere kabel-TV
Hvordan organisere kabel-TV

Bruksanvisning

Trinn 1

Evaluer etterspørselen etter kabel-TV i området der du planlegger å lage den. I dag kan innbyggere i små bosetninger langt fra regionale sentre og store byer vise interesse for denne typen tjenester. Vi snakker om landlige bosetninger og bosettinger av bytypen. Tilbakebetalingstiden for kabel-TV er vanligvis tre til ni måneder.

Steg 2

Gjør en undersøkelse blant innbyggerne i landsbyen for å finne ut deres interesse for tilgjengeligheten av kabel-TV. Beregn det omtrentlige emnet for den foreslåtte sendingen. Tenk også på nivået på befolkningens betalingsevne, dette vil bidra til å justere delen av forretningsplanen knyttet til økonomisk planlegging.

Trinn 3

Definer i de første delene av planen hva kabeloperatøren vil tilby abonnenter, hva er målene og fremtidsutsiktene for å organisere TV. Vurder mulige endringer i kabelteknologi i løpet av de neste tre til fem årene.

Trinn 4

Beregn volumet på tjenestemarkedet. Svar på følgende spørsmål: hva slags forbruker vil bli målrettet av kabelsending, om markedet har vekstpotensial, om det er konkurrenter og hva er dine konkurransefortrinn (lav abonnementsavgift, et bredere utvalg av programmert kringkasting, og så videre).

Trinn 5

Bestem hvordan tjenesten skal leveres. Hvor bred er infrastrukturen som kreves for å organisere kabel-TV under disse forholdene? Hva er den omtrentlige lengden på kommunikasjonsnettverk? Er det uopprettelige tekniske hindringer for gjennomføringen av prosjektet? Prøv å ta hensyn til så mange mulige fallgruver som mulig.

Trinn 6

Tenk gjennom kildene til innhold for TV-kanaler. Bestem hva slags utstyr du trenger til dette. Finn ut hvem som kan tilby kommunikasjonskanaler for dataoverføring og telefoni.

Trinn 7

Bestem bemanningsbehovet til prosjektet. Utpeke en person til å håndtere den daglige virksomheten til kabel-TV-en din. Finn en person som kan håndtere den tekniske siden av kringkasting, inkludert feilsøking av mulige feil og funksjonsfeil i systemet.

Trinn 8

Lag et estimat for organisering av TV og inkluder det i den økonomiske delen av planen. Identifiser primære og sekundære finansieringskilder. Beregn den omtrentlige tilbakebetalingsperioden for prosjektet, med tanke på risikofaktorer og mulige force majeure-forhold, inkludert fall i etterspørsel etter tjenester og fremveksten av konkurranse. Etter å ha satt sammen hovedpunktene i planen, gå videre til å implementere den.

Anbefalt: