Hvordan Fylle Pm

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle Pm
Hvordan Fylle Pm

Video: Hvordan Fylle Pm

Video: Hvordan Fylle Pm
Video: Hvordan lage sjokoladesmørkrem 2024, Kan
Anonim

En situasjon der en mobiltelefon ikke fungerer, tvinger vanligvis eieren til å søke hjelp fra et servicesenter eller se etter en mulighet til å løse problemet alene. I mange tilfeller er den eneste utveien å skrive om telefonen - det vil si å endre dataene som er registrert i minnet (permanent minne).

Hvordan fylle pm
Hvordan fylle pm

Nødvendig

  • - datakabel;
  • - spesielle programmer.

Bruksanvisning

Trinn 1

Ganske ofte er telefonfeil ikke assosiert med maskinvarefeil, men med problemer i fastvaren. Fastvare i en mobiltelefon forstås som hele komplekset av programvaren, inkludert maskinvareinnstillinger. Firmware for hver telefon er unik, så de kan vanligvis ikke byttes ut. Selv om det i noen tilfeller er mulig - for eksempel er det mulig å installere fastvaren fra 6250 på Nokia 6210, til slutt vil brukeren få alle sine evner. Å endre firmware til en nyere kan ikke bare redde telefonen fra krasj, men også gi den en forbedret design og en rekke nye funksjoner.

Steg 2

Permanent minne (PM) er et område med flashminne. Med vanlig firmware påvirkes ikke det permanente minnet siden det inneholder informasjon som er viktig for telefonens drift, for eksempel strøminnstillinger for enhetens noder, kalibrering av radiobanen, beskyttelsesblokker osv. Hver slik enhet har sitt eget navn, for eksempel enhet 1 - radiobanekalibrering, 308 - sikkerhetssertifikater.

Trinn 3

For å lese og fylle PM, bruk spesialiserte programmer designet for modellen til telefonen din. For eksempel krever Nokia-telefoner at JAF leser og skriver PM-filer til telefonen. For telefoner av andre merker kan du også finne de tilsvarende programmene. Det anbefales å laste ned den nødvendige programvaren fra produsentens nettsted.

Trinn 4

Når du blinker, kobles telefonen til datamaskinen med en datakabel. Vær oppmerksom på at noen telefoner, for eksempel Samsung, krever en dedikert fastvarekabel.

Trinn 5

Før du begynner å jobbe, må du kopiere hele minnet fullstendig, slik at du kan gjenopprette telefonens opprinnelige tilstand i tilfelle feilaktige handlinger. Firmwareprosessen utføres på den slåtte telefonen med et ladet batteri. Du må jobbe på en datamaskin med avbruddsfri strømforsyning eller på en bærbar PC med et ladet batteri. Ethvert strømbrudd under den blinkende prosessen kan gjøre telefonen ubrukelig.

Anbefalt: