Hvordan Fjerne Innfødte Ringetoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Innfødte Ringetoner
Hvordan Fjerne Innfødte Ringetoner

Video: Hvordan Fjerne Innfødte Ringetoner

Video: Hvordan Fjerne Innfødte Ringetoner
Video: Hvordan fjerne bakgrunnen på bilder i Powerpoint - OPPDATERT 🤓 2024, Kan
Anonim

De fleste telefoner er i dag utstyrt med flash-kort, noe som kan øke kapasiteten på telefonen avhengig av kapasiteten til den aktuelle modellen og de minnekort som eksisterer for øyeblikket. Hvis telefonen ikke støtter minnekort, kan problemet med ekstra megabyte være ganske kritisk. Hvis du fjerner forhåndsinstallerte spill og melodier, frigjør du et par ekstra megabyte. For å fjerne native melodier, bruk ett av de enkle alternativene.

Hvordan fjerne innfødte ringetoner
Hvordan fjerne innfødte ringetoner

Bruksanvisning

Trinn 1

Fjern innfødte ringetoner ved hjelp av telefonmenyen. For å gjøre dette, gå til delen de er plassert i, og bruk deretter filadministrasjonsknappene for å slette. Hvis du ikke kan slette filer, går du til neste trinn.

Steg 2

Synkroniser telefonen med datamaskinen. Installer telefondrivere og synkroniseringsprogramvare på datamaskinen din, og koble deretter telefonen til datamaskinen din ved hjelp av en datakabel. Sørg for å installere driverne før du kobler telefonen til datamaskinen. Du kan bruke enten installasjonsplaten og datakabelen som fulgte med telefonen, eller du kan kjøpe dem separat. Start programvaren, og åpne deretter menyen fra datamaskinen, som inneholder filene du trenger. Slett dem.

Trinn 3

Du kan også prøve å erstatte ringetoner med mindre filer. Noen telefonmodeller lar deg ikke slette melodier selv fra datamaskinen, men du kan erstatte dem med mindre filer. Lag filer med navn identisk med navnene på melodiene, og kopier dem, og erstatt de originale.

Trinn 4

Hvis de forrige metodene mislyktes, bruk et blink. I de fleste tilfeller på Internett kan du enkelt finne fastvaren til telefonen uten unødvendige filer som fabrikkmelodier, spill og bilder. Bruk spesialprogramvare for å reflektere telefonen, men hvis du tviler på kompetansen din, må du ikke risikere den og overføre telefonen til et spesialisert servicesenter.

Anbefalt: