Hvordan Lese En Innkommende Melding

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lese En Innkommende Melding
Hvordan Lese En Innkommende Melding

Video: Hvordan Lese En Innkommende Melding

Video: Hvordan Lese En Innkommende Melding
Video: Hvordan forstå noter | Luke 1 2024, Kan
Anonim

Teknologien for å lese innkommende SMS avhenger av telefonmodellen. Men generelt er prosedyren omtrent den samme. Nye meldinger er oftest tilgjengelige ved å trykke på menytasten. I andre tilfeller må du gå til delen for meldinger og åpne den tilsvarende mappen.

Hvordan lese en innkommende melding
Hvordan lese en innkommende melding

Nødvendig

Mobiltelefon

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis det er informasjon om en ulest melding på skjermen på telefonen, låser du opp tastaturet (avhengig av modell av enheten, dette kan være å trykke på "*", "c" eller annen tast) og trykke på knappen som er tilknyttet kommando for å gå inn i menyen.

Hvis det bare er én melding, åpnes den umiddelbart. Hvis det er flere av dem, blir du ført til innboksen din, og du kan lese alt en etter en i hvilken rekkefølge du velger.

For å gjøre dette, bruk tastaturet (pilene "opp" og "ned" eller andre taster avhengig av telefon) for å velge en melding og trykk på tasten for å gå inn i menyen og velge kommandoer.

Steg 2

Hvis telefonen ikke gir deg muligheten til å skrive direkte inn i en melding eller mappe, hvis det er flere av dem, eller hvis du ved et uhell trykket på påleggstasten (etter det er ikke tilgjengelig direkte i meldingen eller mappen), åpne menyen og velg seksjonen for SMS. Vanligvis er det angitt med tekst (SMS eller de samme bokstavene på latin, meldinger osv.) Og åpner den.

Trinn 3

Velg deretter, hvis telefonmodellen antar et valg mellom sms og mms, et underavsnitt for sms, åpne den og i den - en mappe for innkommende meldinger.

Trinn 4

Åpne mappen, velg meldingen av interesse og åpne den ved å trykke på tasten for å gå inn i menyen og dens seksjoner.

Meldingsteksten vises på skjermen.

Anbefalt: