Trådløs Lading Av Smarttelefon: Fordeler Og Ulemper

Innholdsfortegnelse:

Trådløs Lading Av Smarttelefon: Fordeler Og Ulemper
Trådløs Lading Av Smarttelefon: Fordeler Og Ulemper

Video: Trådløs Lading Av Smarttelefon: Fordeler Og Ulemper

Video: Trådløs Lading Av Smarttelefon: Fordeler Og Ulemper
Video: Обзор 3D принтера Creality CR-10 Smart c автоматическим выравниванием стола. 2024, Kan
Anonim

Stadig flere smarttelefoner med trådløs lading er på markedet. Nesten alle ledende produsenter har allerede notert seg modellene sine: Samsung, Nokia, HTC. Utvilsomt har denne lademetoden sine fordeler og ulemper. La oss ta en titt på dem i denne artikkelen.

Trådløs lading av smarttelefon: fordeler og ulemper
Trådløs lading av smarttelefon: fordeler og ulemper

Bruksanvisning

Trinn 1

Prinsippet for drift av trådløs lading er overføring av elektrisk strøm gjennom et elektromagnetisk felt. Laderen er koblet til et strømuttak. På et spesielt nettsted skaper det et ganske kraftig elektromagnetisk felt. Når du plasserer smarttelefonen på denne puten, begynner batteriet å lades.

Trådløse ladere trenger ikke se ut som vanlige plastsko. I dag kan du finne trådløse ladere i butikken, laget i form av klokker og til og med høyttalere.

Bilde
Bilde

Steg 2

Fordeler med trådløs lading i en smarttelefon:

1. Ingen grunn til å koble til strømkabelen, nemlig MicroUSB-kontakten er den første som svikter i mange smarttelefoner.

2. På steder der det er trådløs lading, kan du lade smarttelefonen din uten å bekymre deg for formatet på strømkabelen.

3. Ved å installere en dedikert trådløs lader, kan du enkelt plassere smarttelefonen og lade den samtidig. Dette er spesielt viktig for de som bruker en smarttelefon til navigering.

Bilde
Bilde

Trinn 3

Ulempene med trådløs lading kommer fra ungdommen til selve teknologien.

1. Ikke overalt er det poeng med trådløs lading av smarttelefoner. Du kan be om en MicroUSB-kabel fra mange. Det har blitt en slags ladestandard. Imidlertid har moderne smarttelefoner med trådløs lading fortsatt denne kontakten.

2. Den trådløse ladehastigheten er lavere enn kabelladingen.

3. Smarttelefonen skal være strengt plassert i ladeområdet under trådløs lading. Og med en ledning kan den ligge hvor som helst på bordet. Alt er begrenset bare av kabellengden.

4. Kablet lading er mer praktisk hvis du for eksempel lader smarttelefonen fra en bærbar datamaskin. Du trenger ikke lading, du trenger bare en USB til MicroUSB-kabel. Forresten, noen bærbare datamaskiner har til og med en dedikert USB-kontakt for dette.

Anbefalt: