Hva Er ICloud Photo Streams Og Hvordan Du Bruker Dem

Hva Er ICloud Photo Streams Og Hvordan Du Bruker Dem
Hva Er ICloud Photo Streams Og Hvordan Du Bruker Dem

Video: Hva Er ICloud Photo Streams Og Hvordan Du Bruker Dem

Video: Hva Er ICloud Photo Streams Og Hvordan Du Bruker Dem
Video: НАШЛИ НАСТОЯЩЕГО CARTOON CAT! Мультяшный КОТ В РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! 2024, Kan
Anonim

ICloud Photo Streams er en praktisk tjeneste for å dele bilder og videoer med venner, og for å beskytte bildene dine mot utilsiktet sletting.

Hvordan sette opp icloud fotostrøm
Hvordan sette opp icloud fotostrøm

En bildestrøm er en samling av bildene og videoene dine som bor på Apple-servere. Med Photo Streams kan du dele bildene dine med venner og familie fra hvor som helst i verden.

For eksempel kan du opprette en fotostream fra Venezia, dele den med ektefellen din og medarbeiderne og gradvis legge til bilder der. Ikke flere flash-stasjoner og andre ulemper - vennene dine vil kunne se bilder på datamaskinen, iPhone eller iPad, samt kommentere dem eller legge til dine egne bilder, hvis du selvfølgelig tillater dem.

Du kan også aktivere en spesiell fotostrøm kalt Min fotostrøm. Den lagrer alle bildene du har tatt de siste 30 dagene. Du kan ikke legge til noe på den alene - det er bare nødvendig slik at du kan gjenopprette bilder i tilfelle tap av telefonen.

For å bruke Photo Streams på iOS, gå til Innstillinger - iCloud - Photos (Photo Stream for iOS 6) og slå på Photo Streams.

For å bruke Photo Streams på en Windows-datamaskin, installer iCloud Kontrollpanel.

For å dele bildene dine, opprett en ny bildestrøm (via standard Photos-applikasjonen), og klikk deretter på Brukere-knappen nederst til høyre og legg til vennene dine her. Her kan du også slå på "Offentlige nettsteder" -menyen og få en lenke ved å klikke på hvilken som helst som kan se bildene dine fra hvilken som helst enhet, for eksempel fra en datamaskin som kjører Windows.

Å legge til bilder fra en PC er ikke annerledes enn å kopiere filer til en mappe. Også for iOS-enheter er ingenting vanskelig - i likhet med å sende bilder via iMessage, velg et bilde og send det, men ikke til Meldinger, men til iCloud.

IOS 7-brukere har en annen bildestrøm i Photos-appen som heter Activity. Alle nye hendelser fra alle bildestrømmer (bilder, videoer, kommentarer) blir automatisk lagt til den.

Og selvfølgelig har bildestrømmer sine egne begrensninger:

1. Du kan ikke opprette mer enn 100 fotostrømmer.

2. Hver bildestrøm kan ikke lagre mer enn 5000 bilder.

3. Begrensninger på antall bilder som er lagt til per time / dag / måned (se "Begrensninger av bildestrømmer" på slutten av artikkelen).

4. Bilder legges ikke til bildestrømmer umiddelbart, men bare (noe som er ganske logisk) når de er koblet til 3G, Wi-Fi eller synkronisering med iTunes. Derfor kan du på ferie eller forretningsreise bestille ubegrenset internett på rommet ditt eller besøke en kafé med gratis Wi-Fi oftere, slik at dine dyrebare bilder alltid er trygge.

Du kan bare legge til videoer i bildestrømmer fra enheter med iOS 7.

Anbefalt: