Hvordan Rengjøre En PDA

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Rengjøre En PDA
Hvordan Rengjøre En PDA

Video: Hvordan Rengjøre En PDA

Video: Hvordan Rengjøre En PDA
Video: Enkel rengjøring av grill! 2024, Kan
Anonim

Enheter som PDA-er blir ofte riper, og mange brukere føler seg frustrerte over den valgte enheten. Selvfølgelig er det en beskyttende film, men hva om den ikke beskyttet? Det er flere alternativer for å fjerne smuss og riper fra din PDA.

Hvordan rengjøre en PDA
Hvordan rengjøre en PDA

Nødvendig

  • - Tannkrem;
  • - ren klut;
  • - bomullsull

Bruksanvisning

Trinn 1

Bruk tannkrem til å rengjøre PDA-skjermen fra riper. Påfør litt billig pasta av hvilket som helst merke på PDA-pennen eller bomullspinnen. Denne myke forbindelsen bidrar til å fjerne ikke for dype riper og skader fra glass. Bruk følgende teknikk for andre glassflater i hjemmet ditt.

Steg 2

Bruk en bomullspinne til å gni en liten mengde pasta inn i skjermen i en jevn, sirkulær bevegelse. Dette er nødvendig for en grundigere studie av hver liten ripe og stillestående smuss på skjermen. La pastaen trenge grundig inn i overflaten.

Trinn 3

Prøv å polere det skadede området på PDA-skjermen med fingeren, og gni pastaen lett i en sirkelbevegelse. Fortsett til riper er mindre synlige. Fjern gjenværende tannkrem fra skjermen med en myk klut, som også kan brukes til sluttrengjøring av skjermoverflaten.

Trinn 4

Bruk spesielle materialer. Bruk den populære metoden for å fjerne riper og smuss på PDA-skjermen med glass eller en spesiell poleringspasta. Bruk følgende karakterer: STP, Rain-X eller Displex. Følg de samme instruksjonene som for vanlig pasta.

Trinn 5

Påfør limen på hele den skadede overflaten på PDA-skjermen, og bruk bomull eller klut til å gni inn i en sirkulær og jevn bevegelse. Vent noen minutter til skjermglasset tørker helt. Ta et lite tøystykke igjen og buff godt de skadede områdene til de er glatte og riper og støv er usynlige.

Anbefalt: