Hvordan Melde Deg På En Telefonsvarer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Melde Deg På En Telefonsvarer
Hvordan Melde Deg På En Telefonsvarer

Video: Hvordan Melde Deg På En Telefonsvarer

Video: Hvordan Melde Deg På En Telefonsvarer
Video: How to Set Up Voicemail on iPhone and Android (Any Carrier) 2024, Kan
Anonim

En telefonsvarer er en ekstremt nyttig ting i det daglige rushen. Selv om du savnet et viktig anrop, kan du alltid finne ut av innholdet ved å lytte til meldingen som den som ringer igjen.

Hvordan melde deg på en telefonsvarer
Hvordan melde deg på en telefonsvarer

Bruksanvisning

Trinn 1

Koble en telefonsvarer til telefonen. Det er to typer autosvar: innebygd og frittstående. De er omtrent like enkle å bruke. Den eneste ulempen med individuelle telefonsvarere er behovet for å bruke ekstra telefonkabler for tilkoblingen. Disse to gruppene telefonsvarer kan også deles inn i to til: digitale og analoge. Analoge, de er kassettene, er en saga blott, nesten fullstendig fortrengt av deres digitale kolleger, som er mye mer praktiske å bruke.

Steg 2

Slå på telefonsvareren til strømforsyningen, og koble den deretter til telefonnettverket, og det er allerede en ledning fra telefonen i den. Når det gjelder en innebygd telefonsvarer, er alt mye enklere. Siden den er innebygd i telefonen, trenger du bare en telefonkabel. Gjør følgende for å spille inn en hilsen på telefonsvareren.

Trinn 3

Bestem deg for teksten i velkomstmeldingen for å registrere den på telefonsvareren. Den skal være kort og tydelig. En person skal forstå hvem han ringte, og at han for øyeblikket ikke snakker med eieren av leiligheten, men hører hans innspilte stemme. Hvis du har en analog telefonsvarer, trykker du på Rec-knappen for å starte opptaket.

Trinn 4

Hvis du bruker en digital modell av en telefonsvarer, så gå til hovedmenyen og velg "Spill inn en melding". Diktat teksten, lagre den, hør. Hvis det ikke passer deg, skriv det om og lagre endringene. Nå vil enhver som ringer deg, hvis han ikke finner deg hjemme, høre på denne meldingen.

Trinn 5

Gjør følgende hvis du vil legge igjen en melding på den andre partens telefonsvarer. Slå telefonnummeret, hør på hilsen. Som regel skal den ikke vare lenge (ikke mer enn 10-15 sekunder), og vent deretter på pipet. Legg igjen en beskjed og legg på.

Anbefalt: