Hvordan Fylle På En Kopipatron

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle På En Kopipatron
Hvordan Fylle På En Kopipatron

Video: Hvordan Fylle På En Kopipatron

Video: Hvordan Fylle På En Kopipatron
Video: Инструкции по заправке картриджей для версий HP Black 304 304xl 301 302 303 305667 и XL 2024, Kan
Anonim

Kassetter som Xerox 3117 eller Xerox 3122 brukes i små skrivere fra Xerox og Samsung. De skiller seg ikke ut i betydelig kapasitet og slutter raskt under tunge belastninger, så spørsmålet om å fylle drivstoff er relevant.

Hvordan fylle på en kopipatron
Hvordan fylle på en kopipatron

Bruksanvisning

Trinn 1

For å fylle på en Xerox 3117 eller Xerox 3122 kassett, del den i to halvdeler. For å gjøre dette, plasser kassetten på bordet på samme måte som den er installert i skriveren, det vil si med den lysfølsomme trommelen borte fra deg. Bruk en stjerneskrutrekker for å løsne de to skruene som holder topp- og bunnhalvdelene på kassetten. De ligger på toppen av den.

Steg 2

Skill de to halvdelene av kassetten ved å skyve toppen. Skyv toppdekselet litt ned, så bort fra deg. For å få tilgang til tonerbeholderdekselet, fjern den høyre siden av kassetten ved å trekke den sidelengs. Hvis sidestykket sitter for tett i setet, bruker du en skrutrekker og forsiktig lirker den av.

Trinn 3

Bruk tang for å fjerne dekselet på tonerboksen. For å fylle på kassetten trenger du omtrent 60 gram Xerox P8E eller Samsung ML-1210 toner. Forbered toner for søl. For å gjøre dette, rist beholderen der toneren er lagret grundig. Bruk en trakt for å tilsette toner på innsiden av beholderen. Lukk dekselet. Hvis det er skadet eller ikke sitter tett under fjerningen, legg et stykke tetningsmateriale under det. Dette forhindrer at toner søler ut under drift.

Trinn 4

Fjern rengjøringsbladet ved å skru ut de to skruene med en stjerneskrutrekker. Tørk av tonerrester med en lofri klut. Utfør ønsket rengjøring. For å gjøre dette, rist innholdet i toneravfallsboksen grundig i en kurv. Fjern laderullen og tørk den av med en klut. Utfør den samme operasjonen med doseringsbladet.

Trinn 5

Sett på plass rengjørings- og doseringsbladene. Sett ladeakselen inn i festene etter å ha påført en liten mengde ledende fett på dem. Sett på siden av kassetten og koble de to halvdelene sammen. Skru festeskruene tilbake.

Anbefalt: