Hvordan Demontere Hodetelefoner

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Demontere Hodetelefoner
Hvordan Demontere Hodetelefoner

Video: Hvordan Demontere Hodetelefoner

Video: Hvordan Demontere Hodetelefoner
Video: How to Fix Headsets and Headphones Review 2024, Kan
Anonim

Nesten alle lytter til musikk. Et av de viktigste tilbehørene til en musikkelsker er hodetelefoner. De hjelper oss å lytte til musikk hvor som helst. Fordelen med å bruke hodetelefoner er at personen som bærer dem ikke forstyrrer noen med høy musikk. Nå i butikkhyllene kan du finne et omfattende utvalg av hodetelefoner og velge hvilken som helst etter din smak. Svært ofte blir det nødvendig å demontere eller reparere hodetelefonene. Reparasjoner av tjenester kan være dyre. Og hvorfor betale for noe du kan gjøre med egne hender.

On-ear hodetelefoner
On-ear hodetelefoner

Nødvendig

Bomullshansker. Skrujern

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst bør du sørge for at demontering av hodetelefonene kan bidra til å løse problemet. Du må også forstå om hodetelefonmodellen din kan demonteres. Faktum er at det finnes modeller som ikke kan demonteres, siden de er engangsbruk. Ofte egner store hodetelefoner seg til demontering. Sjekk håndboken for hodetelefonene dine, det vil sannsynligvis være et diagram over dem. Hvis du ikke har en manual, kan du gå til produsentens nettside, der du finner en detaljert beskrivelse av modellen din. Dette vil være nyttig for å vite nøyaktig hvordan hodetelefonene dine demonteres og ikke ved et uhell bryter dem når du demonterer dem.

Steg 2

Legg en myk klut på overflaten der du planlegger å demontere hodetelefonene. Dette er for ikke å klø dem. Det anbefales også å bruke bomullshansker. Dette vil bidra til å forhindre fete merker på hodetelefonene. Vanligvis fjernes de myke putene først, som er festet til sperrene. For å fjerne putene, må du finne stedene til låsen og koble dem fra. Etter det kan du demontere putene. De kan være av forskjellige materialer. Hvis de er laget av polstring av polyester eller annet syntetisk materiale, kan de vaskes.

Trinn 3

Finn nå alle skruene som holder utsiden av øreproppene, og skru dem forsiktig ut. På samme tid, prøv å huske hvor og hvilken skrue som var plassert, slik at du deretter kan pakke dem inn i samme rekkefølge. For å gjøre dette kan du tegne et diagram der du kan spesifisere detaljene for plasseringen av hver skrue.

Trinn 4

Finn plasseringene til alle låser som holder de ytre dekslene til hodetelefonene. Du må trykke forsiktig på dem for å åpne dem. De ytre dekslene kan deretter fjernes. Det er best å bruke en skrutrekker av plast eller gummi for å trykke på låsene, ellers kan du klø på plasten, som vanligvis er veldig skjør på hodetelefonene. Etter det er analyseringen av hodetelefonene fullført. Trekk høyttalerne veldig forsiktig ut av kabinettet for å unngå å skade de tynne ledningene. Husk også at de små øretelefonene ikke kan demonteres fordi de er festet med lim eller loddetinn. Etter å ha demontert slike hodetelefoner, vil du ikke lenger kunne sette dem sammen igjen.

Anbefalt: