Hvordan Vise Telefonkoden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vise Telefonkoden
Hvordan Vise Telefonkoden

Video: Hvordan Vise Telefonkoden

Video: Hvordan Vise Telefonkoden
Video: Lav dit første program - Lær at kode i C# - Afsnit 1 2024, Mars
Anonim

IMEI er en mobiltelefonidentifikasjonskode. I tilfelle tyveri eller tap av mobiltelefon, kan du prøve å finne den ved hjelp av denne koden hvis du ber om hjelp fra de ansatte i organene for indre anliggender.

Hvordan vise telefonkoden
Hvordan vise telefonkoden

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn ut IMEI på telefonen din ved å ringe kombinasjonen * # 06 #. Om et øyeblikk vil denne koden vises på skjermen på mobiltelefonen din. Dermed kan du finne ut IMEI for absolutt alle mobiltelefonmodeller.

Steg 2

Ta esken fra telefonen din og undersøk den fra alle kanter. IMEI på en mobiltelefon er vanligvis angitt nær strekkoden og ser ut som en serie med tall eller også en strekkode. Hvis det er en mulighet for at denne boksen kan komme i hendene på uærlige mennesker, kan du skjule den slik at de ikke kan dra nytte av uforsiktigheten din.

Trinn 3

Gjennomgå dokumenter på mobilenheten din. De viser også vanligvis IMEI. Gjennomgå kontrakten du signerte i kommunikasjonssalongen når du kjøpte telefonen. IMEI er oppført på samme linje som modellnavn.

Trinn 4

Koble fra telefonen, åpne bakdekselet og ta forsiktig ut batteriet. Inne i saken vil du se et klistremerke med informasjon om telefonprodusenten, modellen og identifikasjonskoden. Imidlertid kan IMEI på noen telefonmodeller ikke spesifiseres i form av en lang rad med tall, men bare i form av en strekkode.

Trinn 5

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en håndholdt telefon, kan du be selgeren om å gi deg alle dokumentene på mobilenheten og sjekke IMEI ved å ringe * # 06 # eller ved å åpne telefonen.

Trinn 6

Hvis telefonen din blir stjålet eller mistet, kan du ringe transportøren din først og blokkere nummeret. Etter det, kontakt politiet og gi politibetjentene all informasjon du har om tidspunktet og stedet for kidnappingen eller forsvinningen. Men det viktigste du må fortelle dem er identifikasjonskoden til mobilenheten din.

Trinn 7

Hvis du av en eller annen grunn ikke kunne finne ut IMEI på telefonen, ikke gå til nettsteder som tilbyr en rekke programmer og tjenester som angivelig kan hjelpe deg med å ikke bare finne ut mobiltelefonkoden, men også oppheve blokkeringen av det gamle SIM-kortet uten PIN og PUK … Det er umulig å gjøre dette uten tilgang til databasene til teleoperatørene. Og teleoperatører tar seg av det høyeste sikkerhetsnivået.

Anbefalt: