Hvorfor Datamaskinen Ikke Ser IPhone

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor Datamaskinen Ikke Ser IPhone
Hvorfor Datamaskinen Ikke Ser IPhone

Video: Hvorfor Datamaskinen Ikke Ser IPhone

Video: Hvorfor Datamaskinen Ikke Ser IPhone
Video: How to Fix iPhone or iPad Not Showing/Empty in Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

For å overføre informasjon fra en datamaskin til en iPhone og omvendt, må du opprette en forbindelse mellom dem via en kabel eller via wi-fi. Men noen ganger oppstår det feil når dataoverføres, og telefonbrukere har et spørsmål om hvorfor datamaskinen ikke ser iPhone.

Hvorfor datamaskinen ikke ser iPhone
Hvorfor datamaskinen ikke ser iPhone

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du er fra kategorien av de eierne av en fasjonabel innretning som ikke kan forstå hvorfor datamaskinen ikke ser iPhone, kan du finne årsaken selv uten å kontakte en spesialisert tjeneste. For å gjøre dette må du først sjekke tilkoblingen.

Steg 2

Hvis du bruker en USB-kabel, må du undersøke den for oksidasjon, kinking eller andre eksterne skader. Hvis problemet ikke vises, kan du prøve å bytte ledningen uansett.

Trinn 3

Hvis kabelen fungerer som den skal, kan det hende at forbindelsen mellom iPhone og datamaskinen ikke oppstår på grunn av et problem med USB-inngangen på datamaskinen. Test den ved å koble en USB-flash-stasjon til den. Hvis det ikke oppdages, skyldes det mest sannsynlig mangel på drivere. Problemet kan løses ved å laste dem ned på Internett og installere dem på datamaskinen din. Etter det må du starte den på nytt og prøve å koble til iPhone igjen.

Trinn 4

For å koble en iPhone via en kabel, trenger du en USB 2.0-port eller høyere. Ellers blir ikke forbindelsen opprettet, og du vil se en inskripsjon på datamaskinen din om at denne enheten kan fungere raskere.

Trinn 5

Hvis datamaskinen av en eller annen grunn ikke ser iPhone, kan også inngangen på selve telefonen bli ødelagt. Det er enkelt å sjekke - bare koble til laderen. Hvis iPhone ikke lades, kan du tømme den tilsvarende inngangen, hvis den er sterkt tilsmusset, tørk den forsiktig av med en bomullspinne dyppet i alkohol, og hvis den oksiderer, gni den forsiktig over kontaktene med et vanlig viskelær. Hvis telefonen er skadet på grunn av fuktighet, kan du tørke den med hårføner.

Trinn 6

Hvis alt er i orden med kontakten og kabelen, kan det antas at strømkontaktens båndkabel er ødelagt. Til tross for at det sjelden forverres, oppstår slike skader noen ganger på grunn av hyppige fall av enheten.

Trinn 7

Det er verdt å huske at hvis du ikke er en erfaren håndverker, bør du ikke koble av enheten og utsette den for andre mekaniske påvirkninger, ellers kan du miste garantien for iPhone. Hvis noen deler av iPhone ikke fungerer, anbefales det å erstatte den med den originale og i den offisielle Apple-tjenesten. På grunn av reservedeler av dårlig kvalitet kan det hende at datamaskinen ikke ser iPhone.

Trinn 8

Noen ganger gir datamaskinen en feil, som sier at SIM-kortet ikke oppfyller visse krav. I slike tilfeller trenger du ikke endre det, problemet kan løses ved å trekke ut SIM-kortet eller slå på flymodus i iPhone-innstillingene.

Trinn 9

Hvis SyncServer- eller MobileDeviceHelper-feil vises når du kobler iPhone til datamaskinen din, og du ser en melding på skjermen om at applikasjonen blir lukket, har enhetene dine sannsynligvis forskjellige tidssoner eller tider. For å løse problemet, sjekk de tilsvarende innstillingene.

Trinn 10

Hvis du prøver å koble til via wi-fi, sjekk om denne modusen er aktivert på begge enhetene. Du kan se nettverksindikatoren på datamaskinen din. Hvis andre kilder for trådløs tilkobling vises der, er det sannsynlig at det ikke er noen problemer på datamaskinsiden. De tilgjengelige tilkoblingene skal også vises på iPhone. Noen ganger løses problemet med mangel på kommunikasjon mellom iPhone og datamaskinen ved å starte begge enhetene på nytt.

Trinn 11

Datamaskinen kan ikke se iPhone på grunn av firmwareproblemer. Dette skjer spesielt ofte hvis telefonen har blitt jailbroken. I slike tilfeller kan det hjelpe å tilbakestille til fabrikkinnstillinger og installere den offisielle firmware.

Anbefalt: