Velge TV (del 3: 3D-teknologi)

Velge TV (del 3: 3D-teknologi)
Velge TV (del 3: 3D-teknologi)

Video: Velge TV (del 3: 3D-teknologi)

Video: Velge TV (del 3: 3D-teknologi)
Video: Активное 3D и пассивное 3D. Различия активного и пассивного 3D (3Д). 2024, Kan
Anonim

Valget i butikkene er stort. Hvordan forstå hvilken av denne sorten som passer for deg? La oss ta en titt på hovedparametrene.

Velge TV (del 3: 3D-teknologi)
Velge TV (del 3: 3D-teknologi)

Tenk på den nå populære 3D-funksjonen. 3D-TVer mindre enn 32 er rett og slett meningsløse. Jo større diagonalen er, desto bedre er 3D.

Det finnes to typer 3D-teknologier: passiv og aktiv.

Passive 3D-TV-er er tilgjengelige fra PHILIPS og LG. Denne teknologien bruker polariserte briller. Dette er lette briller uten utstyr. De er allsidige. Med dem kan du se 3D-filmer på hvilken som helst TV som bruker denne teknologien, eller du kan gå på IMAX 3D-kino. I dem, når du ser, kan du trygt vri og vippe hodet i alle retninger. Men denne teknologien har også ulemper. Polariserende briller fungerer i området fra 2 til 6 meter (som i prinsippet er umerkelig i en vanlig leilighet). Vel, den største ulempen er halveringen av skjermoppløsningen.

Aktiv teknologi betyr aktive 3D-briller. Dette er briller med batterier eller oppladbare batterier (noen ganger med ledning til TV-en). Disse brillene er dyre. Vipping av hodet kan endre oppfatningen av 3D-signalet. Du går ikke på kino med disse brillene. Flimring kan forekomme i dynamiske scener. Men med alle disse manglene er kvaliteten på 3D-oppfatning fortsatt bedre enn passiv.

Anbefalt: