Hvordan Holde Telefonen I God Stand Så Lenge Som Mulig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Holde Telefonen I God Stand Så Lenge Som Mulig
Hvordan Holde Telefonen I God Stand Så Lenge Som Mulig

Video: Hvordan Holde Telefonen I God Stand Så Lenge Som Mulig

Video: Hvordan Holde Telefonen I God Stand Så Lenge Som Mulig
Video: ОЖИДАНИЕ или РЕАЛЬНОСТЬ! ИГРЫ в РЕАЛЬНОЙ ЖИЗНИ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, April
Anonim

Mange ønsker å holde telefonen i utmerket stand som da den ble kjøpt. Ulike riper, chips og sprekker kan gjøre telefonen så lite attraktiv at det vil være pinlig å til og med legge den på bordet. Det vil være veldig vanskelig å selge en slik telefon om nødvendig. Og dessuten vil en smarttelefon i god stand tjene eieren mye lenger.

Hvordan holde telefonen i god stand så lenge som mulig
Hvordan holde telefonen i god stand så lenge som mulig

Nødvendig

  • - sak;
  • - spesielle servietter for glass.

Bruksanvisning

Trinn 1

Oppbevar telefonen i en sak. For mange moderne smarttelefoner, som et tillegg, kan du kjøpe et spesielt folio-etui som festes til telefonen i stedet for bakpanelet. Deksler hjelper deg med å forhindre at fukt, støv og smuss kommer på telefonen, og kan også bli ekstra beskyttelse hvis telefonen tappes. Et stort utvalg av deksler tilfredsstiller enhver kundes smak.

Steg 2

Når du tar telefonen med deg på farten, legger du den i en egen lomme. Hvis du legger smarttelefonen i lommen din, der det er skift, nøkler eller forskjellige nøkkelbrikker, kan de skrape telefonpanelet. I noen tilfeller kan metallobjekter i nærheten ikke bare klø, men også skape en sprekk på mobilskjermen.

Trinn 3

Ha spesielle glassrengjøringsservietter for hånden. Tørk av telefonen med dem om nødvendig. Hvis det er støv på smarttelefonen, er det bedre å fjerne den med dette servietten. Når du prøver å fjerne støvpartikler med hånden din, kan du skape trykk og lage mikro-riper, samt la lo på skjermen. Microfiber, derimot, setter ikke spor på mobilen din.

Trinn 4

Ikke fest nøkkelknapper av metall til telefonen, de kan skrape telefonpanelene. Hvis du har et sterkt ønske om å kjøpe noen form for smykker til enheten din, bør du kjøpe en nøkkelring med en myk pute. Hun vil være i stand til å tørke av telefonen om nødvendig, eller sette telefonen på denne puten.

Trinn 5

Ikke plasser telefonen med forsiden ned på et bord. Det er bedre å legge en slags serviett, et tøystykke eller i ekstreme tilfeller et stykke papir under telefonen. Hvis du ikke hører på denne regelen, kan det oppstå riper når telefonen kommer i kontakt med bordet på grunn av den ujevne overflaten på bordet.

Trinn 6

Ringer med forskjellige innlegg kan også ripe smarttelefonen, så det er bedre å bruke den med hånden med færre ringer. Edelstener, spesielt diamanter, kan lett skrape telefonskjermen.

Anbefalt: