Slik Tømmer Du Hurtigbufferen På Telefonen

Innholdsfortegnelse:

Slik Tømmer Du Hurtigbufferen På Telefonen
Slik Tømmer Du Hurtigbufferen På Telefonen

Video: Slik Tømmer Du Hurtigbufferen På Telefonen

Video: Slik Tømmer Du Hurtigbufferen På Telefonen
Video: ПРАВИЛЬНАЯ НАСТРОЙКА SAS.ПЛАНЕТА v.200606 2024, April
Anonim

Hvis du tømmer hurtigbufferen på mobiltelefonen, kan den øke hastigheten og feilsøke problemer med utilstrekkelig plass til å installere nye applikasjoner. De fleste moderne modeller har innebygde verktøy for å utføre denne operasjonen.

Slik tømmer du hurtigbufferen på telefonen
Slik tømmer du hurtigbufferen på telefonen

Bruksanvisning

Trinn 1

De generelle anbefalingene for å tømme cachen til telefonen, er først og fremst kravene for å slette cachen til de mobile nettleserne som er i bruk. For å gjøre dette, åpne hovedmenyen til den mobile enheten og gå til WAP-elementet. Velg delen "Innstillinger" og bruk kommandoen "Tøm hurtigminneminne". Gå tilbake til innstillingsmenyen og velg kommandoen "Slett informasjonskapsler".

Steg 2

I Opera versjon 4.2 eller 5 åpner du Innstillinger-menyen og går til Innstillinger Personvern. Spesifiser kommandoer Slett historie og Slett informasjonskapsler. I Opera mini er prosedyren noe annerledes: Åpne hovedlesermenyen og gå til "Verktøy" -elementet. Utvid koblingen "Alternativer" og velg kommandoen "Fjern informasjonskapsler".

Trinn 3

Flytskjemaet for HTC Sensation er forskjellig fra det som er beskrevet ovenfor. For å tømme hurtigbufferen til enheten, åpner du telefonens hovedmeny og går til delen "Innstillinger". Velg "Minne" og gå til "Intern lagring" -gruppen. Klikk på koblingen "Frigjør mer plass". Bruk deretter Clear Cache-skjermen til å velge programmene som skal tømme minnet. Bekreft valget ditt ved å klikke på "Neste" -knappen.

Trinn 4

Av spesiell oppmerksomhet er å tømme hurtigbufferen til Google Play-appen og nedlastingsbehandling. Åpne hovedmenyen på telefonen og gå til "Innstillinger" -elementet. Velg Applications-kommandoen og utvid Application Management-lenken. Gå til Alle-fanen og merk Google Play-programmet. Bruk kommandoene "Erase Data" og "Clear Cache". Gjenta samme fremgangsmåte med programmet for nedlastingsbehandling.

Trinn 5

Last ned og installer et dedikert CacheMate-program på telefonen som er designet for å gjøre det lettere å tømme telefonbufferen. Fremgangsmåten kan utføres med et enkelt klikk på en knapp i manuell modus eller ved å sette en tidsplan for å tømme hurtigbufferen.

Anbefalt: