Hvordan Sende Mms

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende Mms
Hvordan Sende Mms

Video: Hvordan Sende Mms

Video: Hvordan Sende Mms
Video: iPhone MMS не отправляется после iOS 14 2024, Kan
Anonim

MMS lar deg sende multimediemeldinger, dvs. meldinger som inneholder bilder eller bilder, videoer og musikk. Hvis du kan sende sms fra hver telefon, er det nødvendig å konfigurere enheten for mms-meldinger.

Hvordan sende mms
Hvordan sende mms

Bruksanvisning

Trinn 1

Mms-innstillinger kommer vanligvis automatisk til telefonen. Men for å motta eller sende mms-meldinger, må du først konfigurere Internett (innstillingene sendes også automatisk når SIM-kortet settes inn i telefonen). Hvis det skjedde at ingen innstillinger kom eller de vanlige ikke passet, noe som noen ganger skjer, kan du alltid finne dem på operatørens nettsted.

Steg 2

Vanligvis inneholder nettstedet flere standardinnstillinger, slik at du kan prøve å konfigurere telefonen selv. Men det er verdt å studere dem nøye for å velge nøyaktig de som passer til modellen din. Hvis du har problemer, har nettstedet spesielle operasjoner som lar deg sende innstillingene til telefonen igjen, men for en bestemt modell. De vil komme på samme måte som de automatiske. Du må redde dem for å bruke dem. Vanligvis tar de ikke penger for innstillinger.

Trinn 3

Hver operatør krever forskjellige innstillinger. For eksempel, hvis du har Beeline, når du bytter SIM-kort og operatør, for eksempel til MTS, vil det ikke være mulig å sende mms, du må konfigurere telefonen på nytt. Flere profiler kan lagres i håndsettet. Derfor, hvis du vil gå tilbake til din forrige operatør, velger du ganske enkelt en annen profil med innstillinger og gjør den til den viktigste. For at innstillingene skal tre i kraft, må du slå av og slå på telefonen (både første gang og neste gang). Du kan sende mms-meldinger til andre mobiltelefoner så vel som til e-post.

Trinn 4

Prisen på MMS-meldinger er høyere enn SMS. Du kan finne ut om det fra operatøren. Det er også noen begrensninger: størrelsen på mms er opptil 100 kilobyte. I denne meldingen kan du sette inn et bilde med en oppløsning på 640 × 480 piksler eller en video i 3GP-format med en varighet på ca. 10 sekunder (alt avhenger av brukt kodek, oppløsning og videokvalitet), eller sende en liten melodi av forskjellige formater (MIDI, MP3, MMF - Synthetic Music Mobile Application Format), eller et kort diktafonopptak.

Anbefalt: