Fordeler Og Ulemper Med Posis Kjøleskap

Innholdsfortegnelse:

Fordeler Og Ulemper Med Posis Kjøleskap
Fordeler Og Ulemper Med Posis Kjøleskap

Video: Fordeler Og Ulemper Med Posis Kjøleskap

Video: Fordeler Og Ulemper Med Posis Kjøleskap
Video: 20 nyttige bilprodukter fra Aliexpress som er nyttige for enhver bileier 2024, Kan
Anonim

Det innenlandske varemerket POZIS produserer et bredt utvalg av kjøleskap som fullt ut oppfyller alle moderne krav og standarder. Hver modell har sine egne funksjonelle og særegne trekk.

Fordeler og ulemper med Posis kjøleskap
Fordeler og ulemper med Posis kjøleskap

Fordeler

Fordelene med kjøleskap av dette merket er langvarig lagring av frosne produkter i en kraftig fryser, temperaturkontroll ved hjelp av et eksternt kontrollpanel, et lysdisplay som indikerer kjøleskapets driftsmodus og hurtigfrysemodus. Kjøleskap "Pozis" er også utstyrt med en fordamper, skummet i varmeisolasjon og tilleggsutstyr i form av en ostekake og en oljeolje. Hvis ønskelig kan dørene henges på kjøleskapet og hyllene kan omorganiseres til ønsket høyde.

Du kan flytte dørene i Pozis-kjøleskapet selv, mens tjenesten vil ta minst 1,5 tusen rubler for dette.

Døren til kjølekammeret i kjøleskapene til dette selskapet er utstyrt med en ekstern dekorativ plate - et falskt panel som skjuler strukturelementene. I det indre rommet til enhetene er det fire hyller laget av støtsikkert glass, to skuffer for grønnsaker, fire hengslede hyller på døren og fire skuffer i fryseren. Kjøleskap "Posis" lar deg selvstendig stille temperaturen i kjøleskapet, mens fryseren automatisk regulerer temperaturen.

Feil

Av ulempene med Pozis-kjøleskap, kan vi nevne en lavfrekvent kjedelig brumming, som noen ganger slås på når den er frossen og kan virke på nervene til personer med følsom hørsel. Etter en stund kan håndtakene sprekke eller krype, og skuffene kan klø på bunnen av kjøleskapet. Disse kjøleskapene krever også nøye oppmerksomhet til avløpet inne i kjølekammeret - under periodisk selvopptining, strømmer vann nedover bakveggen på enheten inn i dette avløpet.

Fra avløpet strømmer avrimingsvannet inn i et reservoar som henger over kompressoren.

Hvis avløpet er tett, vil den smeltede isen strømme inn i kjøleskapsrommet, fylle boksene med mat og strømme ut på gulvet når kjøleskapsdøren åpnes. Derfor bør avløpstilstanden overvåkes regelmessig og om nødvendig rengjøres manuelt. En annen betydelig ulempe med Pozis kjøleskap er det "uautoriserte" forbruket av elektrisitet. Produktpasset oppgir vanligvis et forbruk på 0,86 kilowatt per dag, men i de fleste tilfeller er det omtrent 1,15 kilowatt - til tross for at kjøleskapet fungerer riktig og ved null temperatur utenfor vinduet.

Anbefalt: