Hvordan Lage Hjemmelagde Snøscootere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Hjemmelagde Snøscootere
Hvordan Lage Hjemmelagde Snøscootere

Video: Hvordan Lage Hjemmelagde Snøscootere

Video: Hvordan Lage Hjemmelagde Snøscootere
Video: Caterpillar snøscooter med sine egne hender 2024, Kan
Anonim

Utlendinger forbinder alltid Russland med vodka, bjørn og snø. Å lage vodka er straffbart, bjørnene reproduserer seg godt, men å lage snøscooter på egenhånd er verdt å prøve. Det gjøres ganske enkelt, det bruker litt bensin, og turens glede er rett og slett uvurderlig! Etter å ha laget en snøscooter på egenhånd, trenger du ikke å tenke på de riflede stiene i det hele tatt og kjøre rundt på jomfruelig jord og baner vei i de snødekte vidder.

Hvordan lage hjemmelagde snøscootere
Hvordan lage hjemmelagde snøscootere

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered de nødvendige materialene. Du trenger: en gammel, men fungerende moped, litt metallskrap for å lage en snøscooterramme og sveising. Det er også nødvendig å kjøpe ferdige ski, men det vil være mulig å lage det selv av duralumin. Men husk at vanlig sveising ikke vil fungere for duraluminsveising. De som sier at det vil gjøre - forstår ingenting. Du må lage mat med argon.

Steg 2

Endre motorfestet for en bredere base på snøscooteren. Her kan du takle konvensjonelle metallhjørner og buesveising. Du kan også lage drivhjulet selv. Rotasjonsoverføring - kjede. Ikke prøv å lage store lugs, for hvis frossen bakken kommer under tappen på snøscooteren på gassoverføringen, er det en sjanse for kjettingbrudd.

Trinn 3

Lag en lyddemper. Det er ikke nødvendig å oppnå en spesiell kvalitet på støyreduksjon, for når du skjærer over den snødekte sletten, vil du ikke vekke bjørnen med støyen fra motoren til din hjemmelagde snøscooter, og resten av dyrene vil være redd for å rote med et slikt mirakel.

Trinn 4

Bytt mopedstarteren til en manuell start. Døm selv, i massive vintersko er det umulig å starte den svingete spaken ved å rykke med foten. Så for enkelhets skyld og rask start er det bedre å bruke manuell start.

Trinn 5

Sveis en boks under setet. Det vil være bra for lagring av reservedeler og nøkler, samt å transportere de nødvendige tingene eller ta med forsyninger hvis du er en fan av vinterfiske eller lange turer. Det vil også være nyttig å ha en flaske vodka der til enhver tid i tilfelle kjeden går i stykker. Det er klart at det å lage en snøscooter med egne hender er ganske enkelt. Det gjenstår bare å ønske lykke til landsmenn som er hjemmelaget, de som liker å ri på de enorme snødekte slettene i vårt moderland!

Anbefalt: