Hvordan Koble Til Innebygde Høyttalere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Koble Til Innebygde Høyttalere
Hvordan Koble Til Innebygde Høyttalere

Video: Hvordan Koble Til Innebygde Høyttalere

Video: Hvordan Koble Til Innebygde Høyttalere
Video: Koble opp 2 høyttalere med miksebord som du kan leie hos 123lyd 2024, Kan
Anonim

Høyttalerne som er innebygd i skjermen, er koblet til datamaskinen på samme måte som vanlig - ved hjelp av spesielle kabler som vanligvis følger med settet. Slike kabler kan også kjøpes på salgssteder for radioutstyr.

Hvordan koble til innebygde høyttalere
Hvordan koble til innebygde høyttalere

Nødvendig

  • - lydkortdriver;
  • - kabler for tilkobling av høyttalere;
  • - overvåke driveren.

Bruksanvisning

Trinn 1

Finn høyttalerkontakten på skjermen. Det kan være av to typer - en vanlig kontakt, for eksempel for hodetelefoner i en spiller eller telefon, eller det kan være to innganger som kobles til et lydkort på datamaskinen ved hjelp av en kabel med en Jack-kontakt i den andre enden, men dette er mer vanlig i gamle CRT-skjermer opp til 2000 utgivelsesår. Du kan imidlertid også finne moderne modeller med slike kontakter for å koble til akustikk; Dette er hovedsakelig typisk for skjermer med innebygd TV-tuner.

Steg 2

Koble kabelen til skjermens innebygde høyttalerinnganger, i henhold til fargeskjemaet. Finn lydkortkontaktene på datasystemenheten. De kan være plassert på baksiden av saken, på siden eller på tastaturet, alt avhenger av konfigurasjonen på datamaskinen din. Kontakter kan merkes med ikoner som viser hodetelefoner og en mikrofon, tilsvarende påskrifter, eller bare i forskjellige farger, hovedsakelig rosa og grønt. Det er også skjermer som også har en hodetelefonutgang på forsiden.

Trinn 3

Installer lydkortdriveren hvis den ikke allerede er gjort. Hvis nødvendig, installer skjermprogramvaren (vanligvis ikke nødvendig). Etter at du har startet datamaskinen på nytt, justerer du volumnivået i riktig meny på kontrollpanelet, åpner lydopptak og sjekker høyttalernes funksjon.

Trinn 4

Vær oppmerksom på at det alltid kreves en nettverkstilkobling for å spille av lyd fra de innebygde høyttalerne på skjermen. Så praktisk som alt er, er det bare egnet for kontorformål. Hvis du skal lytte til musikk eller se filmer, er det best å bruke en separat enhet som kan gi deg bedre lydkvalitet enn høyttalerne innebygd i skjermen, selv om det er unntak (for det meste i eldre modeller).

Anbefalt: